Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

peeticek

ahojte, pridavam svoje foto :-/
je to des - musim to poriesit dpc!
treba verit ze raz jedneho dna budem ako ostatni - normalny life..

img260.imageshack.us

dufam, ze to pojde :)

inak - 16teho som objednany na sono a 19teho na endokrinologiu.. Na sone nieco motala aj o mamo, tak som pisal do procaru ci to treba - dam potom vediet odpoved. Hned po statniciach chcem ist na zakrok.

drzte sa.
p.

ja2ja

som z toho normalne frustrovany...zatial co ten pravy prsnik mam uz taky ze by som veselo mohol nosit tricko tak ten lavy je hrozny...mam v nom tu hrcu tvrdu velku jak mandarinka...som bol uz aj na kontrole a mi doktor povedal,ze to je v poriadku,ze to trva aj pol roka kym to odpuchne a to co mam teraz pol roka zazivat este horsie stresy jak do teraz nez som to mal operovane?nema s tym niekto skusenost?

momino

ja som tiež nemohol ani jesť ani piť po pol noci, no a večera o piatej to bolo to posledné čo som si dal... sprepáčením sračky a krče ma držia stále a to všetko ma nateraz totálne odradilo... ešte ktomu znova potrebujem krv, takže ďalšie dva týždne by som sa musel naháňať a to si teraz nemôžem dovoliť kvôli škole :( :(
takže vidím na trošku neskôr

scooty

momino len to nevzdaj...jedol si nieco den predtym? lebo ja som mal zakazane dokonca uz aj pit po polnoci aby mi neprislo zle

typekgyne : chod za svojim endo, ten nech ti spravi vysetrenie a posle na mamografiu...a ked budes mat kompletne vysledky tak sa dohodnes v ProCare kedy by si chcel ist na operaciu...k tomu si spravis interne predoperacne vysetrenie + anesteziologicke vysetrenie v ProCare
Mne bolo povedane, ze poistovna to preplaca iba ak su velke vykyvy v hormonoch (Dovera, ina poistovna nema zmluvu). Platil som cez 500€ a nelutujem ani cent

typekgyne

Takze..Mam 18 rokov a mam dost znacnu gynekomastiu..Chcem ist co najrychlejsie na operaciu v ProCare..Ako to vlastne prebieha, aby sa to mohlo uskutocnit a preplatila by mi to poistovna? Odpiste niekto, please :-)

niktos

Clovek so snizenou imunitou nema co hladat v nemocnici. Tie su plne bakterii a mam rovnake skusenosti ked mi vyoperovali krcne mandle. Dostal som tam crevnu chripku :) + vysoke teploty.
Toto tvrdenie potvrdili aj testy, ze nemocnice obsahuju vela druhov silne skodlivych bakterii, virusov - horsie ako v MHD :D.
Skus ist k imunilogicke, nech sa mas mnesiu sancu znovu pred operaciou ochoriet.
Je mi velmi luto ze mas taketo "nestastie".

ja2ja

momino

tak to mi je luto...mne sa stalo nieco podobne v novembri tiez ma hospitalizovali a do rana som dostal zapal priedusiek tak som musel domov...neboj budes mat novy termin a potom to bude

momino

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
nevyšlo to! Prišiel som do nemocnice, plný optimizmu, že konečne budem vyzerať dobre ako fakt chalan a nie ako žena. všetko bolo v poriadku, večer mi dali tabletku (náladovku), a o tri hodiny nato som začal zvracať a dostal som hnačku. Toto trvalo až do rána, takže ma neoperovali. mám volať po ďalší termín, lenže teraz už vo mne nie je žiadny optimizmus a už na to proste nemám :(