zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
Scooty. Mohol by si prosimta dat novsie fotky ako ti to vyzera teraz? vdaka
Davaju sa tie redony iba ked sa vybera tuk, bez vyberania zliaz?
ťažko povedať, osobne si myslím že nie, ale aj keby áno tak viac ako jeden deň by si to v tom prípade nemal nasadené tie redony. treba sa poinformovať u chirurga ;)
az ma to mrzi ako tak citam vase prispevky o tom ake to mate po operaci super...ja to mam v podstate take iste ako pred a ten lavy prsnik s tou hrcou velkou vo vnutri este horsie a uz je to mesiac od operacie :(
scooty diky za info. Ako som povedal rozmyslam nad operaciou tiez len neviem ci uz teraz nie je neskoro. pred je koniec aprila. realne by som mohol byt operovany niekedy v juni, a potom cele leto byt obviazany nie je to ziadne terno..
vacinou sa take operacie robia asi v zime alebo na jesen, nie?
redony sú také hadičky (dlhé až po zem, aby sa ti nevytrhli) na konci s malými nádobami, kam ti odteká krv, ktorá sa hromadí vo voľnom mieste, ktoré ti vzniklo v dôsledku vybratia žľazy :)
caute!
Mozete mi povedat co su to tie redony?
Naco to sluzi a ake to je velke?