Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

Yoshi

Nazdar

V pondelok ma operovali. Dnes je stvrtok a este som to vevidel. Robili mi to v Nar. Onkologickom Ustave v Ba.
Ale mam to iba zalepene a nicim to nemam stiahnute... nevadi to?
A vie tu niekto kolko o operacii sa da ukazat bez tricka. Teda ze kedy asi bude finalna faza...

to Kazimir- Nebral si na to cvicenie nejaky Kreatin, alebo ine doplnky vyzivy? Lebo mne doktorka vravela, ze to moze sposobit aj obycajny vyzsi prijem bielkovin...
Podla mna to vyzera ako Gynekomastia. Skus si to nahmatat. Nemas tam zlazu...?

Mustafa6

Ja som to tiez nemal nejake extra velke. 6cm zlazy. Dufam ze zajtia mi tie redony daju dole lebo aj tak tam uz nic nesteka a dnes som si dokonca tu jednu hadicku zachytil o stolicku pri obede, bolelo to jak svina.:D

scooty

vies ze ani neviem, ale iba tak kusok, nie vela, minimum, nemal som nejaku extra velku gynekomastiu
a to ako dlho este ti budu sat? ja som uz na druhy den siel domov

Mustafa6

@scooty: no momentalne mam tak zhruba pol deci az deci krvy v kazdom drene. Ty si mal kolko krvy odtecenej po prvom dni?

scooty

@mustafa6 : neboj, zacalo to preto lebo ti zobrali to, co tu bolest zmiernovalo. Kolko krvi ti uz odtieklo? Das nam potom aj nejake foto pred a po?
Inak drzim palce nech sa vsetko podari tak ako ma

Mustafa6

Som den po operaci. Z narkozy som sa zobudil az na izbe, dali mi dreny kde odteka krv a stahovaci pas. Ked ma vecer odpojili od infuzii zacalo to boliet jak svina, cely hrudnik.

Mustafa6

Za hodinu ma caka operacia v statnej nemocnici v martine. Vcera ma hospitalizovali, dali mi stahovaci pas v cene 7eur, vecer mi dali 2 tabletky (diazepan a este nieco na palenie zahy). Od polnoci nepit nejest. Teraz mi sestra doniesla nejaku dalsiu tabletu - dormicum. A 10min dozadu mi to este pozret doktor a vysvetlil priebeh operacie. Budem operovany v celkovej anesteze.

scooty

@drahus : ak si to tu pohladas, tak najdes aj fotky pred a po :)
@kazimir : skoc za endokrinologom nech ta posle na mamografiu...ale vyzera to podla mna skor iba na tuk...ale bude to nejaka ta gynekomastia