zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
Scooty: mas to uplne krasne :) ovela lepsie ako ja po prvej operacii. Mimochodom buduci pondelok by som mal ist na druhu - dufam ze to bude uz lepsie a snad neochoriem bo nieco na mna lezie :
Vela zdaru vsetkym, nech je ruka chirurga pevna a presena :D :D a hlavne nech to nie je kus *censored*
To yoshi...noo bral som kreatin ale ten som cca pred mesiacom vysadil...potom obycajne proteiny ale ako si pisal, vela ludi pisalo podobne veci ale odbornici to vzdy zamietli ze suplementy su preverovane a gynekomastiu nesposobuju...iba steroidy..ktore niesu legalne...a tie neberem.
Noo odkedy som napisal ten svoj prispevok ubehol nejaky cas, prestal som brat kreatin(pre istotu) pijem strasne vela vody..a ako som rapidne zvysil vahy na benchpress v posilovni a zacal posilovat aj dolne prsne svalstvo (kolma lavicka, hlavou dole, a dve jednorucky) tak sa mi hrudnik vyrazne vylepsil...aj ked od posledneho cvicenia ubehol tyzden a mam pocit ze sa to akoby opät vracia..alebo sa mi to len zda
tak ci onak gratulujem k operacii
nic, iba wobenzym...ale urcite su aj ine tabletky, staci ked pohladas nejake na odstranenie opuchov, modrin, cize na zvacsenie prietoku cievok
no je to haluz, napchavat sa takto tabletami :D...
okrem wobemzymu si este co pouzival do vybratia stehov? nejake maste alebo tak?
mustafa6 - tak ako pisu v navode, tie sialene davky po 10 tabliet :D:D a zral som ich pokial som nezjedol vsetky co boli v krabicke (200kusov), takze asi tak tyzden :)
scooty> ako si si davkoval ten wobenzym po operacii? kolko tabliet a ako casto?
Caute, sorry, ze odpisujem az teraz, ale nestiham...zacalo skuskove :D
@yoshi - ja som to tiez mal iba zalepene, nestiahnute, dost mi to vadilo, hlavne ked sa mi to prilepilo o kozu a potom odlepovalo
@lrtcg - ked mi vybrali stehy, tak som si to mazal Contractubexom (odporucam) a telesne som sa setril, nebehal som, nehral som volejbal, nic tazke nedvihal ani nenosil, iba prechadzy so psom (takze ak nemas psa, tak si ho rychlo kup :P ) , samozrejme, ze som si to namazal a potom zaviazal elastickym obvazom. Potom to uz prislo same, prides na to, ze co uz mozes robit a co ti nevadi.
trochu lutujem, ze som dal za to tolko penazi, ale zas som stastny ze to mam tak ako som chcel. No teraz ma caka skuskove, brigada v kauflande a v tescu :P Ale stale neverim nasim kosickym lekarom. :)
pridavam aj foto : img27.imageshack.us
ak som na nieco zabudol, tak dajte vediet.
scooty bol v procare tam som chcel ist aj ja, to je nestatne, ale stastne nemusim tam robia hydinari
ja som isiel za obvodnou a povedal jej ze si to xem dat operovat, ta ma poslala za endo, tej som tiez povedal ze si to xem dat operovat, ta povedala ci som si isty, ja ze hej. a potom som si len dohodol termin na plastickej chirurgii a dva tyzdne pred operaciou dal spravit predoperacne... podla mna ked budete naliehat na vasich endokrinologov tak s tym nebudu mat vobec problemy a potom to mate zadarmo... v statnych zariadeniach vacsinou robia ti isty chirurgovia co v nestatnych
Ups, promin Drwoomek, teraz som si precital, ze ta nechcu rodicia pustit na zakrok.
Ja som sa ich nepytal. Dokonca som im to povedal 2 dni pred hospitalizaciou. Bol som pevne rozhodnuty, ze uz takto nechcem zit. Ovplyvnuje ma to cely blby zivot. Hrbim sa a uz v 20.-tich ma mrte bolieva chrbat. (s tymto som aj nakecaval doktorov)
A mam 20- mimochodom...