Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

Yoshi

Hele Drwoomek, ty si sa dlhsie neukazal.
Ty uz mas po operacii davnejsie, ze?
-Mohol by si prosim ta hodit neake foto?

No Ja som endokrinologovi povedal, ze chcem ist na operaciu (Vami ovplyvneny).
Ten my povedal, ze na to mi musi dat odporucenie chirurg. Pobehal som este vsetky mozne vysetrenia (aby sa vylucilo ine zavinenie) Mamografiu, urolog... a potom som siel za chirurgom (uplne obycajnym). Tomu som vsetko vysvetlil a ten mi dal doporucenie. A plus ma poslal za svojim znamim do NoÚ v Ba, ze ci to nahodou nerobia aj oni...
Takze tak.
A bolo to zadara...

drwoomek

ako je mozne ze ste neplatili nic za zakrok? boli to statne zariadenia kde ste boli operovani? mali ste nato odporucania od endokrynologa?

Mustafa6

Moje celkove vydavky boli 7eur za tu stahujucu vestu. Mam ju na sebe cely cas, uz ked som sa zobudil z narkozy som ju mal. Dole mi ju davali len na prevezy.

Mustafa6

Moje celkove vydavky boli 7eur za tu stahujucu vestu. Mam ju na sebe cely cas, uz ked som sa zobudil z narkozy som ju mal. Dole mi ju davali len na prvezy.

Yoshi

Este takto. Scooty tu kedysi pisal presny vypocet, kolko ho to stalo.
Tak ja napisem tiez:
-Vsetky predoperacne vysetrenia: 0 evri
-Zakrok: 0 evri
-Ostatne vydavky: 0 evri

Secteno, podtrzeno: 0 evri

Cakacia lehota na zakrok: Mesiac a pol!!

Scooty: Mohol by si dat foto sucasneho stavu?
Kolko mas po operacii?

lrtcg

pre scootyho . chcem sa ta opytat co si presne robil po operacii ako napr.ze po 7dnoch ti vybrali stehy a kolko si mal obvaz a co si si nato daval atd.dik za odpoved

Yoshi

Karol444-
No mna tam poslala obyc chyrurgicka, ze ci to tam nahodou nerobia- ona sama nevedela.
Operoval ma Mudr. Karaba a myslim, ze je dobry. Este neviem povedat uplne objektivne, lebo to je este cerstve.
-Operoval ma jeden z tych chirurgov, kt. tam su... bola nahoda, ze ma robil prave on. Cize on operuje aj vsetky ine onkologicke problemy. (nieje plasticky ani nic podobne)

RP

Dovolim si nesuhlasit, rozpraval som sa s viacerymi odbornikmi na vyzivu a aj priamo s chirurgickou, ktora operovala mna a ta mi povedala, ze kreatin a protein na to nema ucinok.