zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
Tak, páni, dnes je to 2 týždne čo ma rezali. A vyzerá to, že sa to na jednej strane nepodarilo. Som trochu sklamaný, no mám nádej.
Už som sa tak tešil na toto leto...
Mám otázku: Ako dlho po operácii ste nosili obvaz?
scooty ale teraz ma napadlo ze ja som uplne iny pripad ako ty a vela dalsich lebo ja som mal PSEUDO gyneko a to asi bude na dlhsie.lebo vam trcali cecky dopredu z tej zlazy a tu ked vam vyberu tak to mate hned ploche !
je tu niekto co ho operovali s PSEUDO cize iba liposukcia tuku nie zlazy???????
@beckham : pocul som, podla mna nefunguju, a ked tak mozno iba v pripade hormonalne nestability
@lrtcg : no ja som to mal viditelne mensie uz na druhy den, ale skus si to porovnat podla mojich fotiek pred a po a uvidis
scooty pocuj este....prosim ta mam este otazku. ja mam akurat 10dni od operacie a mam to este dost opuchnute a lekarka mi povedal ze musim nosit obvaz este mesiac a zda sa mi ze to je rovnake ako pred operaciou...mal si tento problem aj ty ??????
mám 15 rokov a niekde som čítal že sa dá zmenšiť prsia aj nejakými tabletkami neviete o tom niečo ?
mám 15 rokov a niekde som čítal že sa dá zmenšiť prsia aj nejakými tabletkami neviete o tom niečo ?
ech-
Asi ta velmi nepotesim, ja som to mal presne ako ty. To ze tam mas malu hrcku znamena len tolko, ze ta zlaza je mala. Ale je tam. A tiez som dost cvicil a nic z toho. A pseudo gynekomastia je, ked to vyzera podobne ako normalna, ale nieje tam zlaza, ale nahromadeny tuk. Ciza ked je niekto chudy, na 90 percent nema pseudo, ale normalnu gynekomastiu.
Ak tam mas "hrcku", tak to je normalna gynekomastia. Teda dufam, ze ta hrcka nieje az taka mala, ze 5mm, lebo to by som zacal riesit, ci nemas onkologicky problem... Lebo rak prsnika je mozna aj u normalnych zdravych muzov. Velmi malo pravdepodobna, ale mozna.
ja2ja - ja mam od prvej operacie asi pol roka , od druhej asi 3-4 mesiace, prva strana co ma pol roka je od operacie stale rovnaka skoro asi aj tak ako to bolo predtym, druha strana je omnoho lepsia , ale aj tak je to este celkom velke ale mensie ako bolo.... zacinam sa obavat ze cele to usiele bolo zbytocne lebo ako vravim aj po pol roku to mam stale skoro take iste ako to bolo, tak zbezne som si tu precital prispevky , a asi najviac som sa priznakmi podobal tebe....proste par slovami , vobec nemam pocit ze by sa to zlepsilo....
a hlavne čo to može byť gyne? alebo pseudo?
ja by som sa chcel spytať,že či to v puberte zmizne alebo nie...mam v bradavke hrčku a bradavka je opuchnuta,tam to prso mam trochu take nevypracovanejšie aj to vidno a už asi pol roka cvičim a dvyham rovnako.Prosím poradte dakujem...