zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
jj, dal som si dole obvaz, natrel, chvilu pockal nech to vstrebe a dal obvaz nas5, a tak asi 3x denne som robil po dobu neviem aku :D
Akurat mi vybrali stehy. Scooty, tym contractubexom si jazvy natieral uz bezprostredne po vybrati?
No však toto štve aj mňa, že len sedieť a sedieť a nič sa nedá, to je neskutočné :D
priberiem lebo keď sa nebudem hýbať tak toho asi moc nespálim :D
no ja som zacal ten volejbal v 5-6 tyzdni, 7 som uz zacal behat, a teraz velky prepad kvoli pocasiu, bo sa neda nic robit, len sediet doma....a momentalne zeriem jak svina, sa hanbim, ale snad ked vyjde slnko to dam dole :D:D
@scooty - no lebo už ma nebaví len tak vysedaávať stále hehe :D ... doktor povedal 4 týždne a môžme cvičiť, ja nič nerobím už 5 a rád by som začal troška...
a tak že porovnám, kedy ste začali vy tuna
@momino : radsej este pockaj, doktor vie co rozprava, ja som sa tiez nenahlil...z volejbalom som zacal, az ked som sa citil uz ja skvelo.....alebo sprav par brusakov a uvidis ze co a ako
Zdravím, zdravím... ja som po tom už piaty týždeň :) len by ma zaujímalo, kedy by som mohol začať cvičiť, lebo doktor mi síce povedal že po mesiaci od operácie, ale neviem neviem, aspoň brušáky by som si rád zacvičil :)
Irtcg- Drz sa, uz to nejako dobojujeme.
Tiez mi je to mrte luto, ale co narobis, ovplyvnit to nevies. A takisto rozmyslam nad pokusom cislo 2. Ale dufam, ze ti to teda odpuchne a bude to v pohode.
scooty- tak si to uzivaj aj za nas:)
Vidime sa na kupku az dalsiu sezonu...
normalne mi je zle z toho, ze sa to niekomu nepodari, ja som maximalne stastny, a niektori zas presny opak...obvaz som nosil tak mesiac a pol...chlapi drzte sa
yoshi k u r v a drat ja mam tento isty problem...som presne 2tyzdne po operacii a zda sa mi ze je to uplne to iste a kazdy den davam kopacky do zrkadla ze ako je toto mozne...videl som ako mi odsala asi 2deci tuku a aj tak nic..snad to este poriadne odpuchne...ale vidim to na operaciu cislo 2 ..s h i t
tiez neviem dokedy mam nosit obvaz..