Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

scooty

jj, dal som si dole obvaz, natrel, chvilu pockal nech to vstrebe a dal obvaz nas5, a tak asi 3x denne som robil po dobu neviem aku :D

momino

No však toto štve aj mňa, že len sedieť a sedieť a nič sa nedá, to je neskutočné :D
priberiem lebo keď sa nebudem hýbať tak toho asi moc nespálim :D

scooty

no ja som zacal ten volejbal v 5-6 tyzdni, 7 som uz zacal behat, a teraz velky prepad kvoli pocasiu, bo sa neda nic robit, len sediet doma....a momentalne zeriem jak svina, sa hanbim, ale snad ked vyjde slnko to dam dole :D:D

momino

@scooty - no lebo už ma nebaví len tak vysedaávať stále hehe :D ... doktor povedal 4 týždne a môžme cvičiť, ja nič nerobím už 5 a rád by som začal troška...
a tak že porovnám, kedy ste začali vy tuna

scooty

@momino : radsej este pockaj, doktor vie co rozprava, ja som sa tiez nenahlil...z volejbalom som zacal, az ked som sa citil uz ja skvelo.....alebo sprav par brusakov a uvidis ze co a ako

momino

Zdravím, zdravím... ja som po tom už piaty týždeň :) len by ma zaujímalo, kedy by som mohol začať cvičiť, lebo doktor mi síce povedal že po mesiaci od operácie, ale neviem neviem, aspoň brušáky by som si rád zacvičil :)

Yoshi

Irtcg- Drz sa, uz to nejako dobojujeme.
Tiez mi je to mrte luto, ale co narobis, ovplyvnit to nevies. A takisto rozmyslam nad pokusom cislo 2. Ale dufam, ze ti to teda odpuchne a bude to v pohode.

scooty- tak si to uzivaj aj za nas:)
Vidime sa na kupku az dalsiu sezonu...

scooty

normalne mi je zle z toho, ze sa to niekomu nepodari, ja som maximalne stastny, a niektori zas presny opak...obvaz som nosil tak mesiac a pol...chlapi drzte sa

lrtcg

yoshi k u r v a drat ja mam tento isty problem...som presne 2tyzdne po operacii a zda sa mi ze je to uplne to iste a kazdy den davam kopacky do zrkadla ze ako je toto mozne...videl som ako mi odsala asi 2deci tuku a aj tak nic..snad to este poriadne odpuchne...ale vidim to na operaciu cislo 2 ..s h i t
tiez neviem dokedy mam nosit obvaz..