Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

momino

tak ako detto, už skoro dva mesiace po operácií, ešte stále si to mám natierať? Heparoidu ešte mám jak husa klasu, ale má to zmysel? Ale skúsim si tie bradavky namazať však uvidíme čo to spraví....
Tak ako oproti tomu čo som mal predtým je toto nič, iba kvapka v mori hehe... ale aj tak ma to troška tak prinútilo zamyslieť sa že čo to je...

Inak cvičenie by tomu nemalo nijako uškodiť či? lebo mne doktor, ako som už hovoril odporučil cvičiť po mesiace a toto je už skoro druhý a tak som začal už s klikmi...

RP

Caute,

no mne podobne opuchla ta rana tesne pod bradavkou ako isiel rez. Doktorka mi povedala, ze to je len pooperacny opuch a ze to proste musi prejst(niekedy aj par mesiacov), ale odporucila mi mast Heparin alebo Heparoid. Rozmyslam aj nad wobenzymom, len neviem ci to ma zmysel, ked som uz 2 mesiace po operacii a nechce sa mi zbytocne vyhadzovat 30 eur...

scooty

@momino : to som mal/mam aj ja, uvidim ako to casom ustupi, ale nevadi mi to, mozno ze preto, ze to nie je take velke, uvidi sa :)
@minoro : neskusal :)

momino

ja som po operácií už ôsmy týždeň :)
no vestu som dal dolu iba minulý týždeň, kvôli tomu, že ja som mal dosť veľkú gynekomastiu a muselo sa mi to poriadne, to... chápete...

ale ako som si ju dal dolu, tak tie bradavky sú také nejaké vyduté, neviem čím to môže byť, oni sa zduli už vlastne asi druhý týždeň po operácií, ale nejako mi to nemizne....
niekde som tu čítal, že to zduté od nosenia tej vesty, môže to byť pravda? ak hej, tak ale koľko sa načakám kým splasnú....?!

Razer

všetkím čo sa to podarilo uprimne gratulujem ale zároven aj závidím ja mám pseudoginekomastiu čiže len zmnožené tukové tkanivo ale mám prsia velke ale dvojky schudol som na 73 Kg som vysoký 185 cm čiže nemožem biť tak tučný aby som mal také kozi a už ma to ubíja