Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

niktos

V pondelok liposukciaaaa :)
Tyzden je na rekonvalescenciu velmi malo. Ak ti budu robit len gynekomastiu, tak mozno tie 2 az 3 tyzdne a je to OK. Ak je tam aj liposukcia, nosi sa 1,5 mesiaca kompresne pradlo, v ktorom sa clovek velmi poti a navyse koza by sa nemala velmi napinat. Mohlo by sa tam nieco natrhnut a vzniknut podkozne krvacanie = bubon. Na tazku fyzicku pracu aspon 1,5 az 2 mesiace oddychu.

Razer

takže už som bol aj na konzultácii v Bratislave v Interklinik bude ma to stáť 1260 eur len ma dosť prekvapilo to ked som sa ho spýtal že kolko nebudem mocť pracovať kedže ja mám tažku fizicku prácu a doktor mi povedal že tak tížden bude stačiť potom že budem môcť už pracovať len mne sa to nejako nezdá ked vy ste tu písali niektorí aj o 3 alebo 4 tíždnoch a ukazoval mi aj tu vestu a že tu budem nosiť pokial sa koža nestiahne na normalnu velkosť...ale už sa teším na operáciu konečne budem vyzerať ako normálny chlap a nie ako baba

Nokmon

Ale vsak ok,
Ja som tiez sportovej postavy.
Dost cvicim a sportujem.
A tiez mam akoby vydute bradavky.
Pod nimi mam malinku zlazu, ktora je zvacsena len pod nimi. Cize bradavka je vystupena max o 6mm ako u normalnych chalanov...
A mam gynekomastiu, i ked iba malu...
A ked je chladno, tak sa mi bradavky stoporia alebo co a vyzera to normalne- to preto, ze ta zlaza je iba malinka. Keby som siel na operaciu, tak mi vyberu zlazu a bude to OK a aj ta bradavka splasne...

verysadperson

ale ja mam normalne prsia...ja mam len s tymi bradavkami problem.dost cvicim takze prsia vyzeraju vcelku dobre..ide cisto len o tie bradavky

nokmon

nazdar Verisadperson (good nick:)

Nuz je to obyc. gynekomastia.
Predpokladam, ze nemas vyraznu nadvahu.
Ja som mal a mam rovnaky problem (vsetko tak, ako si to napisal). Ked som sa bavil s chirurgom, o chvilu nevedel aky mam vlastne problem, lebo bola v ordinacii trochu zima.
Cize vytaj v klube.

verysadperson

mam ako keby vydute bradavky....ked si ich podrazdim alebo mi je chladno tak su nachvilu normalne pekne.....je to pseudogynekomastia?....mozem poslat aj foto

lrtcg

zacnem klasicky.. dooo pi&eeee !!! ja mam mesiac po operacii a mam ten isty problem jak momino ale narozdiel od neho ja som mal uplne malinku gyno a teraz to mam 3krat take ako pred operaciou a tiez mam vydute bradavky a totalne som z toho na nervy !moze mat po operacii vecsie cecky??? vyzeram jak nadrzana 13rocna baba co jej rastu kozy ! nechapem to ??? ci je to jazvou alebo stale opuchnute a ked to nezmizne fakt netusim co budem robit........