Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

scooty

"ja som tiez spokojny hned po prvej operacii, po dvoch mesiacoch od operacie to vyzera super, tak ako som si to predstavoval. a to som bol operovany zadarmo v statnej nemecnici v martine (operoval ma mudr. pridavka)" (mustafa6)

NNN

Cafte poradili by ste mi nejakeho dobreho chirurga co operuje gynekomastiu ?? niekde v Ziline,Martine,Ruzomberku a v okoli prosim vaas velmi pekne vam dakujeeem !!! ...

lrtcg

ja som zmenil uplne taktiku a nejdem nato uz davat nic lebo z tej octanovej masti mi to este 10krat tak opuchlo a obvaz tiez uz nebudem nosit lebo ten mi tlaci na jazvy a boli ma to . ale mam to uz lepsie a aj menej to boli tak dufam ze v auguste budem na plazi !

Konecnepo

Aj ja som bol zadarmo v statnej v Ruzinove BA u MUDr Lopatkovej.Akurat ma prekvapilo ze som bol iba na 2 kontrolach a koniec.Po prvej mi odporucili repikovat a natierat mastnym kremom ale na druhej po14 dnoch uz nic.Bola to klasicka gynekomastia takze isli zlazy von. Zmena je obrovska a urcite k lepsiemu:-) len ten opuch ma stve a nemozem este behat dost to citim pri otrasoch.A ja ten beh potrebujem lebo mam presne opacny problem ako lrtcg - ja som na rozdiel od neho pribral - 5kg!!!
Mate aj vy vpadnutu spicku bradavky? ked sa zduri tak to mam normalne ale vacsinu dna ich mam vpadnute

mustafa6

ja som tiez spokojny hned po prvej operacii, po dvoch mesiacoch od operacie to vyzera super, tak ako som si to predstavoval. a to som bol operovany zadarmo v statnej nemecnici v martine (operoval ma mudr. pridavka)

DODO2

Chcel by som zistiť či mal niekto taký problém ako ja. Predvčerom som bol operovaný na gynekomastiu. Na druhý deň ma hneď pustili domov a asi po piatich hodinách mi to strašne napuchlo (jedna strana). Keď som prišiel do nemocnice hneď ma brali na operáciu s tým, že sa tam nahromadila krv a musia ju vybrať. Ak mal niekto taký problém, prosím napíšte ako to dopadlo a či boli ešte nejaké problémy.

lrtcg

noo.zevraj ten opuch splasne u kazdeho za iny cas.ja verim ze to bude fajn...ale podla mna na to nezabera nic iba cas...ja som mesiac aj 3tyzdne po a stale neviem ani behat ani cvicit a ani spat na tom e ked to chytim tak je to spuchnute ako po 3tyzdnoch, cize najskor to v prvej faze toho odpuchlo vela a teraz to ide pomaly! ja na dalsiu operaciu keby to nebolo ok pojdem najskor za 2-3roky lebo ta rekonvalescencia po operacii trva hrozne dlho a ja som schudol za mesiac a 3tyznde 10kilo !!!!sa citim jak keby som mal zas 12 rokov :D