Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

drwoomek

boze v nedelu idem na kupalisku, nie je na to nejaky trik ako by sa to dalo aspon trosku zmensit? nejaky lad alebo nieco na to prikladat, musi to predsa ist nejako

Zuzanaýýý

Našla som toto: Predaj vyž. doplnkov, jodovej tinktury, pupalkový ole,oregánový olej, enzýmy, Wild Yam, DIM

-odkaz odstránený-

Proker

Bol som operovany pred dvoma tyzdnami. Tiez by som bol spokojny ako ty scoot, keby nie tych komplikacii. Da sa pochopit chyba lekara ak nebola umyselna. Sme len ludia, ale take spravanie bolo prehnane arogantne. Mozno si dr. vzala na seba viac ako zvladne, ale aj tak by sa mala z profesionalneho hladiska ovladat ked jej vola pacient, ktory ma problem.

lrtcg

scooty ty si asi jediny na tomto fore co si pochvaluje , ostatny bud idu na druhu operaciu alebo maju totalne problemy !ja uz som aspon zacal cvicit ale stale to mam spuchnute :(

scooty

ja zas na procare a dr hudakovu nemozem nic povedat, maximalne spokojny so vsetkym...ale zas nehovorim, ze sa ti to nemohlo stat...a kedy si bol operovany?

Proker

Na zaklade vlastnych skusenosti neodporucam operaciu gynekomastie v ProCar Kosice pri MUDr. Hudakovej. Hned na druhy den po operacii ked sa vyskytli komplikacie (vytvoril sa mi hematom) som telefonoval doktorke Hudakovej ktorá ma operovala. To, co som pocul v telefone som vobec necakal, bola to poriadna facka k tym bolestiam ktore som mal. Do telefonu sa vykricala, ze ako si dovolujem ju otravovat, ona stym nic nema a co si myslim, ze co ona ma robit, mam si zavolat taxik a ist na pohotovost. Takto vyzera pooperacna starostlivost v ProCar. Pritom problemi ktore sa vyskitli zapricinili oni sami. Nemuselo sa to stat, keby mi nezabudli dat po operacii bandaz. Hned ten isty den ako som s nou telefonoval ma akutne museli operovat o 21 hod. v Zeleznicnej nemocnici v Kosiciach, kde ma prijal a operoval primar chirurgie MUDr. Erich Boros, ktory sa o mna nozaj vyborne postaral. Je mi luto, ze som v ProCare za to zaplatil tolko penazi a musel som pretrpiet chybu ktoru urobili lekari. Konecne som pochopil, ze najlepsie nemocnice su statne a nie sukromne.

scooty

cauko, no ja som bol v ProCare, takze od poslednej kontroly u mojho endok. a po vybaveni predoperacneho interneho vysetrenia cez moju obvodnu som bol operovany do tyzdna...neviem ako to je u statnych doktorov, s tym ti nepomozem...
...ja som mal myslim 5cm mliecnu zlazu

Satyr

Cafte Scooty jak pozeram mas s tym dobre skusenosti... konecne som bol u endokrinologa a ten mi povedal ze to mam 5-7mm...a potom mi zobral krv za tyden som si bol pre vysledky a povedal mi ze sa mam o 4 mesiace dojst ukazat :D :D ale to pochybujem ze tam pojdem lebo este mu skusim zavolat a vybavit si operaciu... a este som chcel ze jak dlho asi budem muset cakat kym ma pojdu operovat lebo som pozeral ze niektory aj az po pol roku isly od odporucenia :D