zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
mal som asi 12 rokov ked som dostal dva hrcky najprv lava potom prava ... tak ako v pripade cosbu ktory mal podobny problem akurat ja som to mal v 12. a tearaz budem mat 14 ale uz tie hrcky nemam uz je to len mierne vypuknute doktorka mi povedala ze mam podozrenie na gynekomastiu je to problem ? bude sa to este zhorsovat prosim odpovedzte :/
Pre tých, ktorí majú problém s gynekomastiou, môžeme odporúčať na základe vlastných a jednoznačne pozitívnych skúseností (!):
doc. MUDr. Košťálová z DFN -endokrinológia a
Neštátna ambulancia plastickej a estetickej chirurgie
Poliklinika Karlova Ves
Líščie údolie 57, 84104 Bratislava
Prof. MUDr. Michal Brozman, DrSc., plastický chirurg
Telefón: 02/60264282
P.S. netrápte sa, ale zavolajte tam...:-)
caute chlapi!pisal som prispevok skoro rok dozadu,precitajte si ho tiez aby ste boli v obraze.po dlhom case trapenia sa som sa definitivne rozhodol problem riesit operacne.uz som mal stretnutie s chirurgom.ten mi poradil zbavit sa tuku na prsiach ako sa len da,znizi sa tym riziko vytvorenia ''preliaciny alebo dolinky''po operacii.takze sa uvidime na oper. sale o dva mesiace.objednal som si spalovac tuku a snazim sa racializovat jedalny listok.rozhodol som sa na 100% ze idem do toho,nema zmysel pchat hlavu do diery.narovinu vam poviem mozne rizika,a tie su: mozne poskodenie nervoveho vlakna usunutim to zapricini kompletne znecitlivenie bradaviek a zle zahojenie jaziev.je to risk,ktory stoji za to podstupit.ti ktorych vas to trapi aspon ako mna,ale vahate,dufam,ze som vam dodal odvahy a presvedcenie problem riesit a nie cakat na spasenie..ozvem sa po zakroku,ze co a ako dopadlo.
Serem nato aj ja pojdem na zakrok naozaj sa s takymito ceckami neda a cakat kym az budem musiet mat podprdu nechcem ale poprosim tych co to maju za sebov nech to nafotia ako to vypada po zakroku
Caute som mlady chalan a mam problem s gynekomastiou. Mohol by mi niekto napisat kontakt na nejakeho odbornika z Trnavy? Takeho toreho mate odskusanho dik. Cital som vase prispevky a mam taky pocit ze cvicenie nepomoze ale je potrebny chirurgicky zakrok dik.
No operacia mi zmenila zivot predtým som musel nosit podprsenku poviem ti nič prijemen som rad ze uz ju nemusim nosit lutujem zeny
To exex:
Mozem sa spytat odkial si a kde si to teda bol v nemocnici a kto ti to robil???Dik
Cawte, mate niekto skusenosti s doktorom Juraskom z Kosic, sidli na Krivej 18? Chcel by som si dat spravit u neho korekciu gynekomastie. Je spolahlivy? Poprosim o info, ale surne vdaka
Ahojte. Mam 33 a gynekomastia ma trapi od 15 rokov, urcite vite o com pisem, nie je dna aby som na to nemyslel. Nehovorim o pohybe na verejnosti. Ale chcem sa spytat je mozna aj nejaka liecba v zahranici, pretoze zijem a pracujem v Anglicku. Ak je mozna liecba aj bez operacie a vie mi niekto poradit vopred vam dakujem.