zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
sylvia s ako to s tou vestou po operacii,vraj to treba nosit 3-4 tyzdne a nesmie sa cvicit?Zaujimalo by ma ako to je s tym cvicenim.Dakujem
NO Už RAZ TO BOLO V TOM TO FOE SPOMINANE ALE JA MAM TAKY POCIT žE TO NEPOMAHA UPLNE A MAš 15???KEDY TO ZMISTNE A K TO ZMYSNE TREBA VOLAčO VYMYSLET
Hammer kde si pocul ze posilnovanim mozu(svaly)prerast zlazy?Ja tiez posilnujem,ale nevedel som ze ich to moze prerast..Ja mam tiez 15,ked chces mozme pokecat..
ahojte všeci mam 15a uš to mam nejake dva roki ozaj sa to da liečit len operačte ževraj u niektorich pripadoch to prejde časom len do bude čakat niesu nato nejake maste ale niečo podobne lebo je strašne a pritom to aj zle vizera ževraj treba vela posilovat prsa ja posilujem uš nejaku tu dobu no no ale tie žlazi to bohužial neprerasta bohužial ešte počkam a a asi to začnem riešit u doktora
Zdravim vas vsetkych. Ja mam taky isty problem uz od malicka. Momentalne mam 19 rokov a bol som u doktora, ktory ma odporucil k chirurgovi, dalej mi brali krv a bol som na sono. Chirurg povedal ze zo zdr. dovodov ma na operaciu neodporuci ale ak sa mi to nepaci z estetickych dovodov tak mozem ist. Ja som mu povedal ze by som bol rad ak mi to napise a stalo sa. Uz len na tu operaciu. Inak ak vam to robia v statnej nemocnici je to zadarmo. drzte sa pani viem ze je to straaasny pocit mat gyn. ale musime to nejako prekonat.
(peto)
to bola cena za celu operaciu! len sme si museli kupit navyse taku zapinaciu vestu, myslim ze okolo tisicky.
sylvia s ešte jednu otazocku........tych 15tisic je za 1 prsník alebo za 2 ? diky
takze...endokrinologicka ma odporucila na chirurgiu a bol som aj na ultrazvuku.
chirurg povedal, ze je to normalne, ze to vyzera normalne, ze nevie, preco sa tym trapim...
ale to vyzera hrozne:( aj na kupko sa hambim ist...
uz je to skoro rok, co som posledne pisal, ale nezmenilo sa nic, VOBEC NIC...neviem, co mam s tym robit...prisiel niekto na nieco nove????
peto, neda sa mi odpisat na tvoju adresu priamo,
(okolo 15 tis, bolo to v Ustave lek kozmetiky, na plastickej chirurgii v Bratislave. je to nestatny ustav.