zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
Cavte, ja som sem pisal prispevok 9/2007, ze operacia dopadla super, jazvy nie je vidiet, ale po troch mesiacoch sa mi gynekomastia znovu vratila a mam pocit, ze v este vacsom rozsahu... tak zasa zacina kolotoc, endokrinolog a plastik... ma niekto podobne skusenosti s tym, ze by sa mu po operacii gynekomastia vratila???
vdaka!
to uz je kazdy na operacii?
hy all!
ja mam tiez gynekomastiu....uz dobrych 5 rokov, takze mi ide para z usi ked pocujem" casom sa to strati"
chcem ist aj na operaciu...doma vsak ani pocut, ze vraj to nieje az take strasne a chcem sa opytat, ze ti kt boli na operacii mali tie zlazi nenormalne velke?
ja mam take nafuknute bradavky a zlazi velke asi ako....ehm....ako...no o objeme palca...nie je to moc ale mozem s tym ist na operaciu? nebudem opat pocutze casom to prekjde ze to nieje az take akutne?!
mal niekto taku velkost a bol na operacii?
SS u teba to bolo ako velke?
zdravim mam 17 a mam tiez asi gynekomastiu. mam zvecsene prsia a dost ma to trapi chcel by som poradit ako sa to da liecit okrem operacie, ci dakymi dietami alebo dakym cvicenim. dakujem
Zdravim, tiez mam podobny problem, mam 22, cvicim asi 7 rokov a mam trochu zvacsane bradavky. DOcital som sa ze priciny su: nizka hladina testosteronu, obezita, nevyrovnanost testosteronu a estrogenu...
u mna je to predpokladam znizenou hladinou testosteronu, endokrynologicka povedala, ze je vsetko OK, ale malo zarastam a tie bradavky, je tu moznost, aby mal niekto zvacsene bradavky a nebol obezny a nemal poruchu hormonalnu? dakujem za odpoved
Prosím Vas kolko stojí operacia gynekomastie? Niekto hovorí ze 30tisís a niekto že 10tisíc.Dakujem.
nie snami, ale dnami:)
ja som kukala pred troma, styrmi snami na reality zone, skeen deep a tam jednemu chalanovi robili operaciu kvoli gynekomastii, urobili to uplne perfektne, riadna zmena a uz je bez depiek
Ahojte.A kolko to stoji prosim vas?