Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

anomalia

neviete ci to niekomu vklude zmizlo a za aky cas mal som to ked som mal 13 a teraz sa mi to objavilo v 19.mam este vysetrenia a ked nie mozem setrit na operaciu nepoznate niekoho kto je v tom odbornik ak ano napiste to sem kontakt meno a podobne to neni mozne aby sme boli takto skurveny drzim vam palce zatial sa majte dajte vediet

valo

nazdar prave som cital vase prispevky a asi ked sem pisem tak to mam asi aj ja.Mam 19 a objavila sa mi asi pred 2 mesiacmi,ale uz od malicka mi stale stoja pradavky hlavne ak mi je chladnejsie mam ich take citlive ale mam kamarata ktoremu stoja a ma ich ako stupel od sampana. Bol som u doktorky a robila to iste co ostatnym za 2 tyzdne mam vysledky a ked mi poviem to co vam tak jej asi nejebem ja mam zvacseny pravy,nie bradavku ale pod nou asi taku 2cm gulku.Mam ju aj dos citlivu momentalne.tie iste priznaky ako vy mam aj ja ked vydem z vody tiez nie je nic vydiet a sportujem asi 11 rokov tak neviem je o dost neprijemne tak neviem ako dalej

rasto1125

pocuj Riso bol si v statnej??....ja mam 16 tiez takyto problem a fakt sa to uz neda vydrzat...ja by som asi tiez chcel ist na operaciu ale ta pri**bana endokrynologicka mi stale vravi ze to sa spravi..ale ako to tu citam asi sa nic nespravi..tiez cvicim ale ani to nepomaha..prosim poradte mi dakto ako to vsetko prebieha ci ostanu jazvy alebo ako to je s tym prosim ...diky

marek21

caute ja tiez trpim touto chorobou,mam kvôli tomu casto depresie a blbu naladu. Ale dufam ze sa to uz coskoro vyriesi,lebo podla vasich prispevkov som siel na endokrinologiu, a uz len cakam na vysledky a pojdem sa objednat u plas. chirurga aby som mal konecne pokoj. niesom na tom az tak zle, mam 17 rokov,ale trapi ma to... a je to fakt blby pocit citi sa ako zena

riso

po dlhsom case aj ja napisem ako to vyzera.. zhruba pred rokom mi robili zakrok v statnej nemocnici.a dnes je to uplne v pohode... najprv to vyzeralo otrasne a necitil som si vobec bradavku,ale po case sa to upravilo.. tak polroka po operacii uz bolo vsetko v pohode, nemam ziadne jazvy..proste nic,aj cit sa mi tam vratil.. vrelo odporucam

ss

Pravidelne to tu citam, sam mam problem, aj som sa rozhodol ist na operaciu,coskoro budem sam mat po nej, ozvem sa optom.. chcem len povedat tym co uvazuju, aby sa nebali a isli aspon na konzultaciu-TOTIZ sa moze stat, ze nie je ani potrebna normalna operaciaa, ale bude stacit dobre spravena liposukcia-ziadne jazvy, ziadne nasledky!!! Za opytanie sa nikdy nic nedate...

klerik

No doteraz som si myslel že mam takyto problem iba ja, dobre že existuje internet inak by som vôbec nevedel čo s tým robiť. Ja mam 24 a už som sa pevne rozhodol že pojdem na operaciu, nech už mam konečne normalny život a možem isť kludne v lete na kupalisko. Vlastne píšem preto aby som dodal odvahu aj tým čo nad tým ešte len rozmýšlaju, radšej jazvy ako trpieť celý život.

hmm

cital som si vsetkych 6 stran prispevkov a je to hrozne. mam 23 a mam to tiez od puberty, nikto s tym nic nerobil. telocvik na zakladnej a strednej skole bol totalnou pohromou, nemozem sa ist opalovat, ist sa kupat bez toho, aby na mna neciveli ako na nejaku obludu. chodit v lete v tricku? nieco strasne! velmi dobre sa viem v citit do koze vsetkych, ktorych to cely zivot trapi. chcel by som si to dat odstranit, mam prsia ako nejake 14 rocne dievca. ma niekto skusenosti s ustavom lek. kozmetiky v BA? kolko to tam stoji?