zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
Rasto1125:
Tak ti dakujem za info,aaaj ked hned ta prva veta nebola prave najlepsia:Pale tak aspon sa ta este spytam,ze ako to teda vyzera teraz,nejake tie 2 tyzdne operacii a po vybrati stehov teda??????A ako s tym citom?Vratil sa ci este nie?
no alfi vcera mi vybrali stehy zatial to nevyzera dobre:D, ale dufam ze sa to zrastie pekne a nebude to vidno. v nemocnici som bol styri dni ale ten prvy som mussel behat po vselijakych vysetreniach a tak takze ma prijali az poobede a operovali na druhy den rano. A daj si celkovu anestezu neviem ci to robia aj lokalne ale daj si celkovu, nic si nebudes pamätat zobudis sa az na izbe;-), a chceem sa este spytat tych co uz to maju za sebou ze kedy sa im vratil cit pretoze ja ho nemam teraz ...bradavka a okolie...dakujem
Rasto1125:
Ahoj.Daj prosim ta vediet ako to teda cele dopadlo a ako to vyzera po operacii,lebo uvazujem aj ja nad operaciou a isiel by som asi k tomu Petrasovi.Tak nech mam nejake odporucania...Dufam,ze dobre;)Dik
no ahojte, dnes som prisiel z nemocnice, operovali ma v utorok, v celkovej anesteze, vyzera to myslim ze celkom v pohode len sa mi zda ze tie rezy bude vidno:(, ale uvidim jak mi vyberu stehy o tyzdenze ako to bude vyzerat, bol som v kosiciach v starej nemocnici na rastislavovej ulici, operoval ma doktor Petráš, a dufam ze to bude v poho, lebo ked ne tak si ho najdem a skalpelovat budem ja :D
Ahojte chalani! Ja som uspesne po operacii. Okrem odsatia tuku mi vybrali aj kompletne žlazu a teraz nemam problem dat si v lete tricko, alebo behat ,bez toho aby som mal pocit, ze kazdy na mna cumi. Mna operovali v Kosiciach v Chirmed-e. Profesionálny pristup, ochota, diskretnost a starostlivost. Financne prijatelne. Takze pohoda klidek tabacek. Ked budem mat nahodou dieta s podobnym problem dam mu to odstranit co najskor aby nemalo take depky ako ja.
malo byt jeden z prvych sukromnych plastickych chirurgov ... inak maju aj web www.posoniumclinic.sk, ale webu nieco chyba ... narozdiel od sluzieb s ktorymi by som bol spokojny. ale dopredu pisem, ze keby som nemal odporucanie, tak web by ma nepresvedcil. tak o tyzden napisem ako to vyzera :)
Caute, ja mam operaciu cerstvo za sebou. Zatial som este nevidel vysledok, ale prve dni po sa dali celkom zvladnut. Robil mi to Dr. Fabry, jeden z prvych plastickych chirurgov na Slovensku. Uz teraz sa tesim na oslavu SIlvestra pri mori, kedze sa prvykrat budem rad fotit v plavkach :)
Operacia gynekomastie, jednoznacne pozitivna skusenost (vlastna), operacia hradena poistovnou, v celovej anesteze prakticky bez stresu, FN Nitra primar. Mladek... TOP chirurg!!!
pocuvaj riso a kde si si to dal robit vazne by mi to pomohlo ak mozes tak mi napis
a chcem este povedat ze ked som bol na endokrinologii mi povedal ze to moze byt z toho ze mam male semenniky ale pozrela sa mi na ne a povedala ze ich mam normalne tak som chcel informovat tych ktory tam idu ze vam bude doktorka ohmatavat vajca :/