Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

ss

aj ja to mam "cerstvo" za sebou,uz vybrate stehy a mozem vsetko... je to uplne super.. ked sa na to nezameria niekto priamo, a nebude okukavat bradavky z dvadsat centimetrovej vzdialenosti, nikto si nic ani nevsimne!tolko asi s tym ze ci vidno nejake jazvy alebo tak...nic neni vidno, rez je maly a zalezi len na konkretnom tvojom stave a faze gynecomastie. Najdolezitejsie je, ze konecne mozem nosit tricka a citim sa konecne okej :)... Rozdiel medzi statnym a sukromnym podla mna nie je, chirurgovia co robia v statnych robia poobedne smeny v sukromnych, tak to mas aj tak jedno...bud cele za sukromne, aelbo chod do statneho a prispej nieco chirurgovi aby si dal zalezat, a mas to... mas jedno kam tie peniaze strcis... A ked nechces platit ziadne, mozno sa to da aj tak..

rasto1125

exex ked sa to tak podari aj mne tak ta pozvem na poldeco:)....aj mna odhovarala endokrynologička asi tak rok a pol ale teraz som ju uz nejak prehovoril len dufam ze nebude vymyslat chirurg...uz len cakam na vysledky krvi a pojdem...

exex

zdravim s gynekomastiou mam osobne skusenosti, chvala bohu uz to mam za sebou..takze
1: tribulus terestris a ani posilovanie ci chudnutie vam nepomoze!
treba ist s tym ku obvodnej lekarke nech vas posle na ENDOKRINOLOGIU...tam vam spravia kadejake testy a potom pojdete na operaciu ktora je zadarmo..
ja som tak chodil k na ENDO. cca 1 rok, stale ma odhovarali ze ONO to prejde ze staci pockat 5 rokov..atd..ale to je blbost ONO to nikdy neprejde...proste im povedzte ze sa toho chcete zbavit a ENDOKRINOLOG vas posle na plastiku a zakror je pln ehradeny poistopvnou..aspon teda ja som nic neplatil, samozrejme okrem pobytu v nemocnici..v stredu som bol na izbe, vo stvrtok rano som bol na operacii a v sobotu som uz bol doma...cca po tyzdni mi vybrali stehy a po cca 2 mesiacoh som uz o5 navstevoval posilovnu..
vela zdaru

stanley

Zdravim, aj ja mam problem so zvacsenymi prsiami...Chcem sa len spytat, ci by to, opreacia vyriesila natrvalo a ci by ostali aj nejake nepekne jazvy?

hammer

No poznam tu latku ten Tribulus Terestis . Malo by to pomoct hovorite uš to z vas niekto skušal POMOHLO? Ak ano taak bi som toho zežral kila šak sa to neda vidržat cez leto lebo jeto dost trapne ist na kupko s takymo poprsííím

RNG

Na zvysenie hladiny testosteronu pre muzov je doplnok tribulus terestris(1 az 4 denne).
Je aj castou mnohych prostriedkov na zvysenie potencie.Hladajte na Google.sk pod: doplnky, tribulus
Hormonalna nerovnovaha u muzov je najcastejsie sposobena roznymi latkami mimikujucimi(napodobnujucimi) ucinok estrogenu.
V prvom rade su to sojove produkty a niektore plasticke latky pouzivane na vystelku konzeriev.
Deti chovane roznymi nahrazkami materskeho mlieka casto dostavaju megadozy sojovych produktov, z toho je potom vykolajeny hormonalny system, privela zenskych hormonov a predcasne pohlavne vyspievanie.
Ciastocne k tomu prispieva aj spotreba masa, kde sa dnes casto pouzivaju hormonalne pripravky na zvysenie prirastkov ci produkcie mlieka.
Treba bojovat za zakaz pouzivania hormonov a antibiotik v krminarstve.
Aspon pasivne. Snazte sa najst maso oznacene pestovane bez hormonov a antibiotik, volne pasene(free range). Je to drahsie, ale oplati sa to v celkovom obraze. Radej menej, ale kvalitnejsie(tj biologicky)