zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
Juch kde ti to robili? a kolko si platil? Ja sa chcem toho zbavit, som schopný obetovat cokolvek, len najprv sa pokúšam podstúpit operaciu zadarmo, teda dúfam že ma na nu pošle endokrinologička ale asi to nieje moc pravdepodobné, mám 17,5 rokov takže myslím že už mi žiadne tableky nepomožu, chcem pod skalpel dúfam že sa mi to do budúceho leta podarí lebo toto je največší horor. Inak nevieš nejaké triky ako to zakrit, nejaké obvezy, vesty, tilka..atd...dik
Q vyzera to po odpuchnuti uplne super !!! lutujem iba jedine, ze som si to nedal spravit skor... spravila sa jemna korekcia hrudnika odsatim casti tuku, kedze tie zlazy boli pomerne velke a ostala by tam priehlbina po nich - tym odsatim tuku z okolia sa teda vyformoval uplne plochy hrudnik... ani si neviete predstavit tu ulavu - obliect si na seba cokolvek, co sa mi paci a nehladiet pri tom na to ako si to zamaskovat co najlepsie ! chlapi je jedno ci si to date spravit pod celkovou narkozou alebo iba lokalkou - bolesti sa nemusite absolutne obavat, mierne to pobolieva v prvy den, dalej je to uz len lepsie a lepsie, samozrejme sa treba setrit, pri napnuti prsneho svalu citit tupu bolest, ale teraz tyzden po operacii je uz vsetko prec a uz by som aj do posilky siel nebyt stehov :-) bradavky boli znecitlivele iba par hodin po operacii...resp. jedna sa chytila po par hodinach, druha az na druhy den... jazvicky by nemalo byt vidno - rez tvaru podkovicky sa robil na rozhrani bradavky a pokozky hrude...
:p, ja som si to pustal včera a poviem ty teraz už tak moc nemám chut podstupovat tú operáciu, vyzerá to fakt rotten, ale ževraj to vobec necitit tak snad..ale ta inekcia je dost dlha...neboli to???
Inak ma niekdo skusenosti s detskou fakultnou nemocnicou (Limbová 1, BA) ? ? ? co myslíte mam 17,5 mam to dost velké, ak mi zistia gyneko.. budu mi navrhovat liečit alebo operaciu...???
Dajte si youtube.com a tam napiste gynekomastia su tam nato dobre videa aj s operacie
Skusal som sa tu poradit ohladom operacie v zahranici konkretne GB,bolo mi tu napisane,ze jeto u ok a zadara. Skusil som navstivit mojho lekara,ktory mi zial povedal ,ze gynekomastia nespada pod NHS a teda musim na sukromnu kliniku plastickej operacie. Aj tam som bol,pretoze toho mam uz dost,a .... zial stalo by ma to "iba" 4.500 libier:)) fajne nemozem si dovolit dlhodobo byt na sk,ale asi skusim kontaktovat priamo nejaku kliniku na sk nech mi skusi poradit. Pozdravujem vsetkych,ktori vedia co to je a zelam im,zivot bez gyneko... drzte sa
chavier - zaleží od nemocnice alebo od toho či ti endokrinologička nenapísala odporučenie na operaciu vtedy by to malo byt zadarmo, inak štátne nemocnice 10 000 - 15 000 a súkromné, plastické od 20 000 minimalne..
ahojte všetci, som velmi zvedavý v akých cenách sa priblizne pohybuje operácia gynekomastie?
Este sa chcemopitat ked mam Gynekomastiu tak mam v cecku ako keby taki mali nadorcek ze ? lebo mam tam daco take uz asi od 13 bol som aj u endokrinologa a ten povedal ze s hormonami nic nemam ale nedavno som bol u chirurga a ten ma objednal na sona tak uvidim povedal ze to mozu by zvecene zlazy
*a na vrchu nic
no mam aj ovela lepse mi to uz vipada bo mam uz cele prsa take plnsie ne jak teda ked som mal velky len ten spodok a na vrchu noc