Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

q

chalani vy nemate bradavky citlivy na teplotu?myslim ze ked je teplo tak su velky a ked zima tak male....po operacii to uz nebude?

sultanba

noo tak ahote...mam to za sebou. Ja som si to dal robit tu www.medicalcentrum.sk
Som druhy den po zakroku, neviem este uplne presne ako to vyzera nakolko to mam zalepene a mam oblecenu elasticku vestu, ale musim povedat nasledovne:
- doktor + personal naozaj super
- samotne sluzby, super, klimatizovana izba, televizor, internet...sestricka chodila kazdych 15 minut sa pytat ci nieco nepotrebujem, ci som ok...atd.
- rano ma pustili domov , bolesti asi ako poriadna svalovica , treba davat trosku pozor nerozhadzovat s rukami atd.
- cely zakrok komplet vsetko 35 200 SK
- odporucam
- a jedna vec, zdravie si sice za peniaze nekupite , ale zdravotnu starostlivost ano...a to je niekedy dost podstatne

ps. teraz som 3 den po zakroku, v pohode pracujem za kompom...v utorok idem na kontrolu

mozem potom aj zavesit niekde foto, mam fotku pred operaciou, a ked mi daju dole ten obklad tak sa odfotim ake to je po.

snoxx

smajli16:Na plastickech chirurgi vo Fakultnej nemocmici:DAle toho by som sa nebal v rodine je vela doktorov tj mam hadam vybavenych tych naj.vlastne budu my to robit chirurgovia zo sukromnych plastik.