zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
juch tu vestu musis mat na sebe cely den alebo par hodin?
sultanba drzim palce ! uvidis, budes nadmieru spokojny... vidim, ze aj cennik mame rovnaky - kde si to davas robit? ja mam akurat na sebe tu elasticku vestu ktoru spominas (som druhy tyzden po operacii), veru nie je to nic prijemne a to je zatial len 25stupnov...dnes mi vyberali aj stehy, jazvicky minimalne, no paradicka...daj vediet ako si dopadol
sultanba - potom sa ozvi ako si dopadol, držím palce :)
smajli16 > ahoj, ja mam 33, ja som nebol na ziadnom endo - vysetreni, mne bolo jasne od puberty ze mam nejake velke kozy ale som to neriesil , plavam cvicim, a prsia furt jak Pamela :-), tak som pokukal na webe ze co a ako , isiel som priamo za plastickym chirurgom, pozrel na to, placli sme si :-) a v utorok ma urobi....ziadne endo :-),
22 000 operacia
8000 anesteza
1500 vesta
350 potom vybratie stychov
:p no mne to je videt teda ako štrnástročnej babe fakt hrozne..ked mi endokrinologička povie že to nič neni tak neviem asi ju rozrežem zaživa ved to je horor..teraz take horko a musim nosit mikiny to sa nedá takto... a na endo. vyšetrenie až v septembri skor ma nece zobrat no to je neco...
sultanba - kolko mas rokov a ako dlho chodís po vysetreniach a pod..kym ta neposlali na operaciu ???
VAm je to videt cez tricko???
juch s tým ze mi to budu vyhovarat som pocital...pokusim sa nedat tak lahko odbyt a budem naliehat..ved nejakých 6 mesiacov to je smiesne cakat naco..
smajli16 - pisal som to nizsie, alebo na predchadzajucej strane - robili mi to v Kosiciach na Mojmirovej ulici - sukromna plasticka klinika (Dr.Potocka), platil som nejakych 34tis.( zakrok-vybratie zlazy, odsatie tuku 22tis., narkoza 8tis., specialna elasticka vesta ktoru odporucaju nosit mesiac po operacii - 1500sk, noc na sukromnej klinike s vlastnou zdravotnou sestrou a kompletnym servisom -teda lieky, material a bla bla bla okolo toho a cokolvek co by som potreboval - 2500sk ...= 34tis. ) Skutocne tie peniaze nelutujem, citim sa ako novy clovek, ta suma je dokonca smiesna oproti tomu co mi to dalo... A finty ako to zakryt ?? ja ti neviem, niekto tu predaval nejake specialne oblecenie od NIKE, prestuduj starsie prispevky... ale mne pomahali dost pasikave vzory na trickach, alebo nejake napisy na hrudi, kosela s vreckami na oboch stranach a tak :-) pobehaj si vysetrenia - vseob., endo, ...a uvidis... aj tak ti budu odporucat pockat so zakrokom po 18ke