zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
gynekomastia je taka p†covina mali by to hned operovat ane posiat po kadejakych vysetreniach ktore anjtak nepomozu
Tak v prvom rade, by si mal zistiť ako si na tom s hormónmi. Lieky sú na ovplyvnenie hormonálnej nerovnováhy... Ak máš hormóny v poriadku, tak ti to môže uškodiť, lebo ti to rozhodí hormonálny systém... Takže bez lekárskeho dohľadu by som užívanie takých liekov neodporúčal
hej - lieky pomozu najčastejšie iba do veku 18 rokov po 18 už nie je šanca..no podla mna záleží od velkosti gyneko...niekedy už v 16 nemusí byt šanca..
a je tu niekto taky kto by bral lieky na gynekomastiu a mu to pomohlo? napiste daake skusenosti please
v prahe www.kufa.cz
som prave docital, o "lieku" :)) na gyneko zvanom tamoxifen tamoxifenom...ze vraj pomaha pri gynekomastii tak idem skusit prv nez lahnem pod skalpel....ma niekto skusenosti?
Caute, pocuj NIKTO mohol by si mi prosim povedat do akej miery sa ti to zmensilo pretoze ja som tiez absolvoval liposukc. pred tyzdnom a tiez mi nikdy nik vyslovene nepovedal ze to mam gyneko. tiez som chudej postavy a 22 rokov a mam to uz cca 7rokov. No ta lipo. zda sa nezabrala ani trochu je to rovnako vypukle a makke ako predtym, ziadna hrcka ani nijaka tuha hmota, proste tuk alebo nieco makke, dobre to vyzera iba ked je zima. tak neviem no pockam, mam tu vestu na sebe a potom budem skusat dalej.
hodte nejake foto pred a po, kto ma...dik