zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
To co mas (ak je to ono) sposobuju hormony vo vode so zenskej antikoncepcie. a liecit sa to da (asi) bud hormonalne alebo prestan pit vodu s vodovodu.
Ahojte, vie mi niekto poslať (najlepšie mailom) podrobnosti ohľadne zákroku - samozrejme kto ho absolvoval - myslím ako dlho sa približne na zákrok čaká, ako dlho trvá konkrétny zákrok, čo všetko je/nie je potrebné pred operáciou absolvovať, aké sú jazvy, aký výsledok - potešilo by ma, keby niekto vedel zaslať aj fotky pred a po ... atď... Vopred ďakujem ...
cavko, klinika uzasna :) starostlivost vazne dobra a celkovy vysledok budem vidiet az po par tyzdnoch ked is dam dole vestu, ale uz teraz vidiet zlepsenie, tj mne sa to dost zlepsilo
bubu13: a ako si spokojny s vysledkom a celkovo tou klinikou kde ti to robili?
:-) teda ten predosly prispevok sa mal zacinat HEJ NIKTO, sam sebe si pisem,hehe :)
hej lipo, no v akom si stadiu? uz mas dole vestu? ake to je? Ja mam vestu uz viac ako tyzden no ale sa mi to vobec nezda je to rovnake akurat ze to boli na dotyk, jazvy su nastastie male ze ich skoro ani nevidno ale predsa... ak to mas dobre nemohol by si to sfotit a poslat na liplipo1@gmail.com, cisto anonymne, aj ten mail som vytvoril len pre tento ucel. dik