Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

ja2ja

apolas-no ty si este mlady tak sa to da liecit hormonalne,ale nieje to 100%...jednoznacne chod k svojmu lekarovi a potom na endokrinologiu na vysetrenie a tam ti povedia co a ako

apolas

Cawte mam zvacsenu lavu prsnu zlazu a mam 16 jak tak citam pozeram ze tu spominate same operacie dalo by sa to nejak aj bez toho to spravim ??Vopred dik za odpoved

smajli16

ja.. určite ak má niekto gyneko neznamená to že je neplodný. Neviem kde si to nabral, nič v zlom, ale ziadneho cloveka s gyneko ktory by bol neplodny nepoznam..takže no fear, NIE JE TO PRAVDA!!

ja....

ja2ja = no asi tak po mesiaci...tyzden po pustenii som isiel na kontrolu....kde mi vybrali stichy...a potom som mal este také malé chrasty... v rane to som postrhávala a setko bolo fajn ale je tam nejaké obmedzenie kvoli infekcii napr. na kúpalisko a tak.....no zmensili sa parádne ale to je individuálne podla toho kto má ako tú žlazu zdurenú

ja2ja

ja....-no plodnost ak bude kedy treba tak ju budem riesit potom,ale zaujimalo by ma ci sa ti po tom zakroku normalne zmensili tie prsia a po akej dobe to vyzeralo uz uplne v pohode tak,ze si sa kludne mohol vyzliect aj pred ludmi

ja....

ja2ja = uuplne no problem...viem aké ja som mal stresy cez tie vybovacky ja rád pomozem..... len este uvidím ci som neplodný :D....lebo nvm ci sa vyznáte co je vlastne Gynekomastia...tento mesiac beriem gentiku a je to zapríčinené tým ze (normálny clovek má 2 chormozómy XX/XY ) ale my máme XXY cize dva zenské.... a jeden mužský...co znamená ze sme v riadnych sračkách :D.....a sposobuje to ženské znaky ...nakrpatenosť uudu :p.... a neplodnosť co je asi najvecsii problém....ale baby majú nieco podobné..len opacne..cize: malé bradavky a daleko od seba....crty tváre sú tiez výrazné a hlas je hlbší...takze páni DRZIIM PALCE vsetkým tu ja uz mám po tom cvičím v posilke a vsetko je super.....kiss kazdeemu z vás

ja2ja

smajli16-ja sa nebojim toho,ze sa budu zvacsovat,ale sa bojim toho,ze sa nezmensia lebo ak sa nezmensia tak mi je ta operacia na nic...pozeral som uz aj mnozstvo sukromnych klinik a jednu zaujimavu som aj nasiel kde si to aj chvalili a cena za zakrok so vsim vsudy stoji 650 eur,ale ani to si teraz nemozem dovolit tak uvidim co zistim v nemocnici a ak nic tak budem musiet nasetrit

smajli16

ja2ja - po zákroku sa bradavky zvečšovat nebudú skor by som sa bál že sa vráti gyneko..ale to je skor pravdepodobnejšie že ma prejde do rána auto :D takže netreba sa bát, ten TUK ako ty hovoris by mal potom zmiznút, neivem sice ako to urobia ale vela ludi tu pisalo..a aj normalna fakultna ich toho svinstva dokazala zbavit, takže netreba do toho vrazat 30 000 aspon nie podla mna.. :) inac zajtra drzim palce