zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
viete dakto poradiť kde je v TT možnosť isť na konzultation odbornú ??? chcem isť tento rok pod skalpel..poradte zaplatim aj 2000€ ale nech už sú dole...
Takže som objednaný na operáciu, ktorá sa bude konat v máji na plastickej chirurgii v MFN.
mr. x. - z vlastnej skúsenosti neviem, ale dost ludí sa na tie "gely" stažuje že to vobec alebo tak ako by chceli nepomáha...tak neviem..no treba vyskúšat..
dorian y - kedze neviem co si to bral (co to bol za liek) nemožem ti nič na to povedat..
co vravite na toto??? len skoda ze sa to neda u nas kupit len objednat z U.S. :) a boh vie ci to pomaha :))
marko:no ale radsej si zajdi na vysetrenie pre istotu
smajli16:chod tam zisti co sa da a potom daj vediet lebo ja tiez neviem
caute mam18 chcel by som sa spytat cvicenim sa to da prekryt ? nevie niekto poradit ?nemam to az take velke ale tiez mi je blbe ist napr v lete na kupalisko
ja2ja - negatívne ? ak niečo vieš čo by mi mohlo pomoct alebo opačne sem s tým. Každý názor pomože.. ja som sa ešte nerozhodol, v piatok idem do toho martina za doktorom sa popítat na tú operáciu (lebo povedal že ma musí videt a podobne)..inak pametam ze niekde nejaky chalan (neviem ci tu) pisal do diskusie o gyneko..ze mu to robili v martine ZADARMO (z coho usudzujem ze to bola statna) a chvalil sa ake to ma supuer..tak ja fakt neviem..snad aj ten doktor mi poradi..
smajli16:hej?hm ja som skor negativne pocul,ale ktovie kde je pravda...tak prajem vela stastia pri rozhodovani a ked sa rozhodnes daj vediet
ja2ja - kontakt, co ja viem..jedna známa mi poradila že v Martine je výborná nemocnica, tak som si to tak otukol na nete..a vyzerá vážne slubne. Je tam všetko čo majú aj v Ružinove, takže nemala by to byt zlá nemocnica..