Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

smajli16

Peter- to záleží od endokrinologičky, ktorá ta bude mať na starosti a od toho ako často tam pojdes. Napr. ja som isiel prvý raz (krv), druhý raz (sono), tretí raz konec.(som dostal doporučenie)...a od prvej návštevy obvodnej až po to doporučenie prešlo 8 MESIACOV..a to ešte nemam dohodnutú operáciu (iba doporučenie), ale kto chce vydrží a kto nevydrží tak jeho vec...

peter___

mám otázku, ak by som sa dnes rozhodol že chcem operáciu a šiel by som za obvodným lekárom... ako dlho by trvalo kým by som mal operáciu za sebou?

smajli16

dnes som bol u endo, a konečne mám to doporučenie, povedala že si mám vybrat kam pojdem (do štátnej) rozhodujem sa medzi ruzinov a niečo bližšie (okolie žilina, martin) ale tak aby bol vysledok možno čo najlepší..poradi niekto ? dik... a držím palce všetkým čo chcú ist rovnako na operaciu ako ja...:)

deci

Caute. Konecne poriadne forum na tuto temu. Mam 17 rokov a gynekomastiu mam uz asi od 14 rokov. Pod pravou bradavkou je o dost vacsia ako pod lavou. Obvodna ma po preventivnej prehliadke poslala na endokrinologiu ale este som tam nebol. Teraz som si vsak presiel vsetkych asi 20 stran tohto fora a napadlo ma ze pojdem. A potom chcem ist aj na operaciu na jednu sukromnu kliniku v KE. No zakrok ma vyjde na takych 30 000sk. Musim este setrit. Je tam sice aj realna sanca ze mi to preplati poistovna. Trpim fakt obrovskou psychyckou ujmou. Celkovo mam v sebe asi vela zenskeho hormonu, lebo mam aj pomerne maly penis a siroke boky a take divne jemne vlasy. Ze by mi bolo prsniky vidno az cez tricko tak to zase nie. Ale neodvazim sa ist na kupko. Operaciu ked bude tak si ju necham asi az na tu jesenzimu. Koli tej veste. Este k tej psychike, kym su to priatelia tak to pochopia. Inac nedavno som zacal brat aj ten TRIBULUS TERRESIS ale nie koli gynekomastii ale koli svalom. No beriem ho este len nejaky ten fruhy tyzden. Ten vam mozem odporucit ale na prsiniky nereaguje nejako. Urcite mi kus narastli svaly a dobil som si sebavedomie. Keby daco mozem vam poslat aj foto mojich kozi :D cawtee

deci

Caute. Konecne poriadne forum na tuto temu. Mam 17 rokov a gynekomastiu mam uz asi od 14 rokov. Pod pravou bradavkou je o dost vacsia ako pod lavou. Obvodna ma po preventivnej prehliadke poslala na endokrinologiu ale este som tam nebol. Teraz som si vsak presiel vsetkych asi 20 stran tohto fora a napadlo ma ze pojdem. A potom chcem ist aj na operaciu na jednu sukromnu kliniku v KE. No zakrok ma vyjde na takych 30 000sk. Musim este setrit. Je tam sice aj realna sanca ze mi to preplati poistovna. Trpim fakt obrovskou psychyckou ujmou. Celkovo mam v sebe asi vela zenskeho hormonu, lebo mam aj pomerne maly penis a siroke boky a take divne jemne vlasy. Ze by mi bolo prsniky vidno az cez tricko tak to zase nie. Ale neodvazim sa ist na kupko. Operaciu ked bude tak si ju necham asi az na tu jesenzimu. Koli tej veste. Este k tej psychike, kym su to priatelia tak to pochopia. Inac nedavno som zacal brat aj ten TRIBULUS TERRESIS ale nie koli gynekomastii ale koli svalom. No beriem ho este len nejaky ten fruhy tyzden. Ten vam mozem odporucit ale na prsiniky nereaguje nejako. Urcite mi kus narastli svaly a dobil som si sebavedomie. Keby daco mozem vam poslat aj foto mojich kozi :D cawtee

mr. x

ja.... pocuj chcem sa opytat ako si sa dostal k tomu doporuceniu od endo aby mi to preplatili... po znamosti? bo ja som tiez z PB a obvodna ma posiela na endo do lubochne .. myslis ze mi daju v pohode odporucenie alebo nie?? chcem ist tiez do BB len potrebujem ziskat ODPORUCENIE tak ako mozes nejako poradit tak sem s tym.. dik :)

ja2ja

nitrix-to si bol rychlo u chirurga...tazko povedat sa ich popytaj ci uz to robili a tak a skus to tam kde ta poslu no a ked to nebude bohvieco tak raz ked nasetris tak pojdes na sukromnu...ja tiez cakam co mi povedia a isiel by som aj do tej statnej

nitrix

cavte vcera som bol u obvodnej,povedal ze mam gynekomastiu,vysvetlila mi postup,takze dneska som bol u chirurga ten povedal ze mam na oboch stranach asi 3cm hrčku,a objednal som sa na sonograf tam idem o tyzden,nevie niekto o neakej dobre štátnej nemocnici,lebo nemam tych 30 na sukromnu