Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

radko

No bol som operovany v Ustave lekarskej kozmetiky v ba a bol som s tym uz za doktorom ze co on na to hovori a mi povedal ze to je este opuchnute a ze mam prist v maji a potom sa uvidi no uvidim ze ako

smajli16

Aleks - viem co tym myslis, ja som na tom v lete tak nejak rovnako. Ja som zo Senice, testy som si porobil v ziline (zistili mi zvecseny tuk v zlaziach, co je podla mna nieco insie. Pseudogyneko je tusim len ked su zvecsene dvorce na bradavkach, zlaza ziadna) na zaklade vysledkov som sa domahal po doporuceni, dostal som ho. Teraz nedavno som na radu znamej navštivil MFN a objednal sa na plastickej chirurgii (na zaklade odporucenia samozrejme, to bude zadarmo).. avsak sem tam sa obavam ci som s tym nemal ist radsej do ruzinova, ale no uvidi.dufam ze su na to odbornici a dobri plasicky chirurgovia..

V tvojom pripade to musi byt fakt na psychiku dopad jak prasa, rozhodne by som pokusal dalej, aspon v dvoch dalsich nemocniciach (vecsich) si urob este testy a ak ani na jednej tak to asi fakt nemas alebo neviem..v tom ti uz nepomozem bohuzial..

Aleks

smajli16 - ja som z MT, pred casom som pisal, ze som absolvoval dvakrat sono a "nic" mi nezistili :-(... som z toho zufaly... na nete som sa docital aj o tzv. pseudogynekomastii, co je v podstate len tuk na prsiach... tiez by som chcel absolvovat operaciu, psychicky ma to neskutocne ubija, v lete velke volne tricka, alebo kosele, kupalisko ziadne... :-( atd... ale to asi poznas... mam 33 rokov a s tymto sa trapim od zakladnej skoly...

smajli 16

Radko - a kde si bol operovaný ? Ono dost záleží od chirurga ktorý zákrok prevádza ak to je macher, všetko je super. ale ak to je masár tak to už je horšie..

radko

No caute ja mam 21 a uz som bol na operacii noo nie som spokojny lavy prsnik mam paradny ale pravy vyzera viac menej ako pred tym takzee neviem co mam teraz robit a je mi z toho do placu

dorian y...

Smajli16:Bral som nandrolon decadurabolin+methadianone+stanazolol+hcg5000 a ešte medzi tým neaké tie naposimy...Tak čo si myslíš teraz?