Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

marrek

cawte volam sa marek a mam gynekomastiu od puberty neviem ako to liecit a nechcel by som to mat cely zivot .A plasticku operaciu nechcem pokrocit.A ako kevin tu pisal jeden link na rapidsher ,hovoril ze jemu to pomohlo ale mne to nechce stiahnut nevedel by si kde by som to mohol este najst???prosim

kewin

TU TO JE!!

rapidshare.com

Mne osobne to pomohlo za nejaky mesiac..
Ale pozor! Treba dodrzovat naozaj vsetko a do bodky..Obmedzil som kompletne jedalnicek, zmenil trening, a dost sa obmedzil v niektorych veciach, ale..pomohlo to..ale tiez podla mna zavisi v akom to mas stadiu..Ja som to nemal az v takom hroznom..
A este nieco...Alkohol a hlavne marihuana gynekomastiu zhorsuju, takze toto by mal byt pre kazdeho aspon zakladny krok ...

karol

Za kolko sa to da poriesit v Bratislave? To co som tu cital, ze tyzden hospitalizacie, ci trciace hadicky - to mi pripada chore, takto to urcite nema vyzera, sukromna klinika da noc hospitalizacie a bolesti by mali prejst do 3 dni. Len neviem co to stoji. Neviete niekto za kolko to robia v ULK / Chirmed / ProCare / Estetic-Clinic / Zeleznicna / Hebsed(Ruzinov)? Interklinik ma v cenniku 25tis, Medestic 30-50tis, MedicalCentrum 22tis

ja2ja

kewin:tak no neviem lebo ked doktor sam povedal,ze jedine sa to da riesit chirurgicky,ale ak mas nieco zaujimave tak to hod na ten rapid a linky tu vyves teda ak za to nieco nechces

kewin

Caute vsetci! Mam vyborny navod, ako sa zbavit tohoto ochorenia bez tabletiek a plastickych operacii! Precital som o tom desiatky knih, niektore mam aj v PDF-ku v PC,mozem hodit na rapidshare, ak by ste chceli..Osobne mi to pomohlo..

ja2ja

smajli16-kde konkretne tam mam teda zajst aby som si to vybavil?nech tam nebludim a hlavne na akom oddeleni a koho sa mam spytat a,ze ci tam mozem ist v hociktory den