Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

kocinko

drwoonek... ja sa aj hambím... vieš .. a je to skoro také isté ako ten cigáň..:D..a kewin prosím pošli mi to na mail..myslím ako sa z toho dostať .. čo si to dal na rapid tak mne to daj na mail prosíím dakujem

drwoomek

kewin ten rapidshare uz nejako nefunguje nemozes to tam hodit este raz? diki :) aj ked ja to mam uz v tom najhorsom stadiu asi :D ...aaa kocinko keby ze vymenime fotky jak to na nas vyzera? :)

kocinko

mno tak ja mam tu pseudogynekomastiu... a takto dá sa to vyliečiť aj tak že ja budem posilnovať ako teraz a ked bude dieta tak bude dieta a tá zmena stravy.. má byť aká ? ovsene vločky meso a takto ? či akO ?...

kewin

kocinko, vies co? Najlepsie by bolo, ak by si to odfotil..Lebo takto sa to "diagnostikovať" moc nedá ;)
Btw - pseudogynekomastia (uz v "sirsom rozsahu")

208.96.47.3

..realna gynekomastia

monka.hysteria.cz

..pseudo-gynekomastia sa da liecit roznymi sposobmi...A-A dieta, vyber stravy, balancovanie hormonov, pripadne mozu zabrat aj tabletky ako Gynexin, alebo antiestrogeny, tamoxifen, atď, atď..Samozrejme predtym treba ist za doktorom, ktory ti odoberie krv, posle na rozne vysetrenia a podla toho treba postupovat dalej..

kocinko

mno ale ja mám iba tie bradavky a nie prsia.. iba bradavky a ked to mám v štádiu že ma to nebolí tak kedy sa to asi tak zhorší nws ? ... a ten liek mi prosím pošleš na email ? zv_pudy_zv@azet.sk a inač aj ja cvičím

kewin

kocinko..Pozri sa..Viem o com hovorim, mam v tom urcite viac poznatkov a skusenosti nez ty, takze, neignoruj to, chod s tym k lekarovi..Ja som si tiez spociatku myslel, ze to zmizne samo..Dokonca som mal istu dobu predstavu, ze to je z cvicenia, a ze to tak ma byť :) Az ked to zacalo trcat pomaly aj z mikiny, zacal som to riesit..A uz bolo neskoro..
Ked to mas v stadiu, ked sa uz nejedna o pseudogynekomastiu, ale o realnu gynekomastiu so zvacsenymi prsnymi zlazami, ktora je viditelna, NEIGNORUJ TO!!!

kocinko

wies kewin možno to tebe nezmizlo po puberte ale mne to moze zmiznut... aspod v to dufam..:-(..a mohol by si mi poslať tu somarinu ako sa z toho dostať čičo lebo mne to nejde stiahnut dik

kewin

kocinko..Malokedy zmizne niečo samo..Aj ked sa hovori, ze by to malo po puberte zmiznut..Ale to je blbost..Zozen si nejake tabletky, chod s tym k doktorovi..Pokial to nemas este take hrozne...Lebo o rok-dva to budes mat dvakrat take ako teraz, a potom budes lutovat, preco si s tym predtym nic nerobil..Poznam na sebe..resp. poznal som :)

kocinko

ahoyte mám 16 rokov a mám gynekomastiu.. mám iba zdurené bradavky a vo vnutri je taká hrčka asi žlaza zo začiatku som to mal iba na pravej strane potom neskor aj na lavu stranu potom ma to aj bolelo po roku čiže teraz ma tonebolí...poradíte mi zmizne to samo ? ked už ma to nebaví ? ....