zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
kocinko, vies co? Najlepsie by bolo, ak by si to odfotil..Lebo takto sa to "diagnostikovať" moc nedá ;)
Btw - pseudogynekomastia (uz v "sirsom rozsahu")
..realna gynekomastia
..pseudo-gynekomastia sa da liecit roznymi sposobmi...A-A dieta, vyber stravy, balancovanie hormonov, pripadne mozu zabrat aj tabletky ako Gynexin, alebo antiestrogeny, tamoxifen, atď, atď..Samozrejme predtym treba ist za doktorom, ktory ti odoberie krv, posle na rozne vysetrenia a podla toho treba postupovat dalej..
kocinko..Pozri sa..Viem o com hovorim, mam v tom urcite viac poznatkov a skusenosti nez ty, takze, neignoruj to, chod s tym k lekarovi..Ja som si tiez spociatku myslel, ze to zmizne samo..Dokonca som mal istu dobu predstavu, ze to je z cvicenia, a ze to tak ma byť :) Az ked to zacalo trcat pomaly aj z mikiny, zacal som to riesit..A uz bolo neskoro..
Ked to mas v stadiu, ked sa uz nejedna o pseudogynekomastiu, ale o realnu gynekomastiu so zvacsenymi prsnymi zlazami, ktora je viditelna, NEIGNORUJ TO!!!
kocinko..Malokedy zmizne niečo samo..Aj ked sa hovori, ze by to malo po puberte zmiznut..Ale to je blbost..Zozen si nejake tabletky, chod s tym k doktorovi..Pokial to nemas este take hrozne...Lebo o rok-dva to budes mat dvakrat take ako teraz, a potom budes lutovat, preco si s tym predtym nic nerobil..Poznam na sebe..resp. poznal som :)
ja2ja, no ak chces, mozem ti to cele prelozit..ak budem mat cas..