zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
kocinko, dufam, ze si cital aj uvod, kde autor hovori o tom, ze to netreba dodrzovat na 50,ani 75 percent..Ale 100 :)
Mne to trvalo cca. 2 mesiace, sice uplne odstranenu gynekomastiu nemam ale vyzera to omnoho lepsie a na prvy pohlad je to takmer nebadatelne..predtym to bolo vidiet pomaly aj cez mikinu..
A ten trening mas velmi, ale naozaj velmi zle spraveny...Trenujes vela neucinnych cvikov, okrem toho na tie iste partie, nevidim tam ziadne cviky na triceps, na chrbat...Jednoznacne si trening zmen, pripadne ti mozem dat ten moj, ktory som prekonzultoval s niekolkymi trenermi ...
KEWIN: mno ja som si to prečítal a welmi pekne ti dakujem ... dozwedel som sa zaujímavé veci.. ale o tom tréningu.. ja nwm... a kolko ti to trvalo tá ,,kúra" kým ti to ,,nezmizlo" ?...a s tou stravou mno to je taká istá strava čo papaám... (ak som dobre čítal tak zelenina kuracie maso...orechy... atd. )... tu je moj tréning a powedz či je dobrý...či ho možem cvičiť..Pondelok
Drepy 10x25 kg
8x30 kg
6x35 kg
4x40 kg
2x45 kg
1x50 kg
Bench press 10x25 kg
8x30 kg
6x35 kg
4x40 kg
2x45 kg
1x50 kg
Príťahy spodnej kladky 4x8 32kg
2x6 36kg
1x4 40kg
Zdvihy ramien 4x8 35 kg
2x6 45 kg
1x4 50 kg
Tlaky na ramená 4x8 15 kg
2x6 20 kg
1x4 25 kg
Biceps s VČ 4x8 15 kg
2x6 20 kg
1x4 25 kg
Utorok : voľno
Streda: to isté čo v pondelok
Štvrtok :voľno
Piatok: to isté čo v pondelok
Sobota: voľno
Nedeľa: voľno
kocinko, uplne mi to nezmizlo..Ale je to teraz uplne nebadatelne oproti tomu, ake som to mal niekedy...Ved mozem poslat fotky pred/potom, ked najdem kabel od mobilu..:)
..tu to je..
ja2ja, jo, ale momentalne toho času moc fakt nemám...Takze sa na mna v tomto 100 percentne nespoliehaj..Postupne si to skus prekladat pomalinky sam a skus to..
Ale nezarucujem ti, ze ti to pomoze...
Tie plany su individualna vec, zavisla podla toho, v akom je gynekomastia stave..
kocinko, to sa nevyrieši samo, to sa nevyrieši len ovsenymi vločkami a masom..Sorry, ale je podla mna naivne nic nerobit preto, lebo to zmizlo aj pocas puberty tvojmu bratovi..Kazdy je individualny, jemu to mohlo zmiznut, ty to mozes mat do konca zivota, pokial s tym nebudes nic robit..No ak by som sa znova narodil, a objavila by sa mi gynekomastia v pociatocnom stadiu uz v nejakych 13tich, ako teraz, tak by som to riešil uplne inak, ako vtedy..
Proste, ako som povedal..Pseudo-gynekomastia sa da liečiť..Ale nie je to liečenie o tom, ze budes cvicit alebo papat viac masa a vsetko sa urovná..
V kazdom pripade chod za obvodnou, ta ta posle na endo, kde ti spravia testy hormonov + navrhnu liecbu, predpisu nejake tabletky, ktore by ti este pomoct mohli..
Neodkladaj to, lebo ked budes mat 20-21, na liecenie tabletkami alebo nejakym specialnym planom bude uz neskoro...;)
Hovorim tak preto, lebo to u mna zacalo vsetko tak, ako aj u teba a tiez som si spočiatku myslel, ze to zmizne samo..Ale bol som na omyle..
kewin:ak sa ti chce a mas cas tak by som ti bol vdacny
:D ale joj sa neni o com :) aj ja to mam take iba no jak ten cigan :D co s tym spravime? :)