zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
kocinko, no dvihaj tolko, aby si mal po treningu svalovku, ale aby si to zaroven cele aj zvladal..A tym treningom sa nemusis inspirovat, to je len malickost z mojej dielne, ktoru si pochvaluje viacero ludi :)
No rozhodne si trening zmen, neviem si predstavit, zeby moj trening bol taky nesyty...
Ale možem ti to troška pozmeniť, len mi musíš povedať, akym vybavenim disponuješ..:P
mno ja viem...ale .. tak tebe sa to powie lebo ja som si to prekladal v slovníku a on neskolunje tak to čítam dakedy ako keby som bol madar tak preto v tom mam zmatok...ale.. tak ja nwm..
www.posilnovanie.sk na toto kukni ..
PO OPERACII...
Ahojte vsetci!!!
Precital som si od vas vsetko a rad sa podelim s mojim pribehom s gynekomastiou.
Tiez som ju mal od nejakych 13 rokov (teraz mam 29), chodil som po lekaroch a neviem ci su vsetci dohodnuty a kazdy hovori ze to zmizne po 20 tke a ze to neni az tak strasne. Prial by som im mat tento problem ako my, ci by aj potom mali taketo reci.
Dostaval som rozne injekcie a nic s toho nezabera. Cize suhlasim z nazorom ze nepomozu lieky, diety (schudol som na 70 kg pri vyske 188 a nic),cvicenie a ine sprostosti. Po dlhej dobe som sa rozhodol konecne pre operaciu. Som 4 dni po nej a poviem vam ze uz teraz sa tesim na leto. Ok co je dolezite a vela ludi to tu trapi:
Zakrok mi preplatila poistovna, nakolko som mal odporucenie od endokrinologa.
Uz v dnbesnej dobe som sa nestretol nikde s tym ze by mi hovorili ze to je fajn, skor naopak, vraveli ze super treba s tym nieco robit a netrapit sa. A to u obvodaka, internistu,endokrinologa no vsade.
Trvalo to asi necela 2 tyzdne vsetko vybavit. Tak ked niekto napise ze je to na 8 mesiacov tak je neschopny. Siel som do ruzinovskej v ba kde mi chirurg dal termin o 20 dni a povedal co vsetko si mam obehat. Da sa to zvladnut aj za tyzden.
Operaciu som mal v celkovej narkoze (nechcel by som lokalku) bolo to super, zaspal som a zobudil sa uz po vsetkom. Neviem si pradstavit ze by som bol pri vedomi.
Na druhy den som siel domov a dnes je to pohoda. Bud tyzden idem na stichy a tesim sa zo zivota.
Ak ma niekto nejake otazky velmi rad odpoviem a poradim zo vsetkym.
Zaver: Operacia cim skor.....
kocinko, precitaj si to cele odznova, pomalinky, ale všetko prekladaj... lebo vidim, že v tom máš parádny hokej :)
kocinko, pozri si hlavne 26-tu stranu...
Tam to máš...Optimalizuj si to podľa svojej volby..Ale musí to byť v pomere 75:25, ako tam máš napísané..
Dosť doležité su tie green drinks a pitie citronovej vody...
kocinko, tak toto je ten moj...
Brucho:
Brušáky: 4x100
Dvíhanie nôh: 4x30
Uklony trupu: 3x10
Ramená:
Upazovanie v stoji: 4x15
Predpazovanie v stoji: 4x12
Nad hlavu s VČ = 4x12
Dvíhanie ramien = 3x15
Triceps:
Tricepsove tlaky za hlavu s jednoručkou: 4x12
Zadné kliky: 4x30
Kick-back: 4x10
Tricepsove tlaky: 4x12
Biceps:
Tlak s velkou činkou: 4x12
Koncentrovany bicepsovy zdvih: 3x12
Bicepsovy zdvih na sikmej lavičke: 4x10
Bicepsovy zdvih s jednoručkami: 4x12
Chrbát:
Príťahy v predklone: 4x12
Príťahy v kľaku: 4x10
Zhyby na hrazde: 4x15
Mrtvy ťah: 3x8
Hruď:
Benchpress: 4x10
Rozpažovanie: 4x12
Pullover: 4x10
Tlaky s jednoručkami v ľahu: 4x12
5 dní v tyzdni
Pondelok = hruď, biceps
Utorok = brucho, triceps
Streda = ramená, chrbát
Stvrtok = hruď, biceps
Piatok = .....
Sobota = ..... (v prípade nálady brucho)
Nedela = chrbát, triceps
+ 10 minut rozcvičky pred treningom a 1 hodina boxu...
mno sry to som ti poslal ešte ten tréning neupravený ... a mám tam aj talky na úzko to je triceps a tie príťahy kladky mam vymenené za príťahy v predklone.. a to mi tiež poradili ,,kulturisti"... mno tak ok na 100% ale nwm proste lebo som to dosť hocijako prekladal tak dačo ani nwm nemohol by simi napísať čo presne všetko by som mal jesť viem že tam bolo že 2 hrste orechov a ovocie.. a takto.. ale nemohol by si mi to pls napísať. ? tak pošli aj ty tréning ale nemám jednoručky ani šikmu lavičku čiže čo tam je ten tréning nemozem robiť :D