Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

kocinko

ale proste ja niesom dobrý s angličtinou chápeš mne sa to strašne zle prekladá ak by si bol taký milý a mal troška času či by simi to nenapísal dakujem...a ja viem že brušáky to nie je jediný cvik ale za jeden tréning to nestíham.. a ja robím objemovku vieš ? tak chcem pribrať

kewin

Peter444, no v Blave mozno..Tu vacsina lekarov nevie ani klasicku nadchu alebo slabsiu chripku vyliecit a dopuju potom decka antibiotikami...
Tu je proste zdravotnictvo na velmi biednej urovni a lekari nehovoriac..
A operacia nie je jedinym riesenim...Vsetko zavisi podla toho, v akom to máš stave...

kocinko, po piatej by si uz vobec nemal jest vobec...pred spanim dva pohare citronovej vody (najlepšie s medom), inak nič :) Ale ved to tam máš vsetko napisané :)
Btw, brusaky nie su jediny cvik, ktory sa s vlastnym telom da vykonavat...Dodaj zadné kliky, normálne kliky, zhyby na hrazde, dvíhanie noh, atď..To sú dosť účinné cviky..

kocinko

tak pridám brušáky.. to robím...a nwm :D:D.. proste.. mne to takto vyhovuje...a je tento tréning ideálny na tu ,,liečbu "..??.. a tak tú stravu fakt ja nwm .. napr. večero 20:00 som zožral 7 jogurtov s piškotmi :D... to je nesprávne však ? .. mam žrať malé dávky viac krát ale ked ja žerem velké dávky viac krát nevadí ? :D:D:

Peter444

KEWIN...
Jednoznacne pomoze len operacia.
Odvahu netreba. Treba sa dat operovat v celkovej narkoze a ani o tom nevies. Ked sa zobudis nie su to ziadne strasne bolesti, asi ako ked sa viac porezes. A tie vybavovacky... tak na ne netreba ziadne nervy, vsetko som mal za tyzden a pol a bez problemoc, vsade mi vysli v ustret, nie ako pred rokmi. Uz aj lekari to beru vazne ze to sposobuje depky chlapom...

kewin

kocinko, no jednoznacne pridat niečo na triceps..to je jedna z najdolezitejsich svalovych partii..
+ dodaj nejake cviky s vlastnou vahou...

kewin

Peter444, aj ja si myslim, ze najlepsim riesenim je operacia..Ale nie kazdy ma na to odvahu a hlavne nervy pri vybavovačkách..

Peter444

PO OPERACII...
Ahojte vsetci!!!
Precital som si od vas vsetko a rad sa podelim s mojim pribehom s gynekomastiou.
Tiez som ju mal od nejakych 13 rokov (teraz mam 29), chodil som po lekaroch a neviem ci su vsetci dohodnuty a kazdy hovori ze to zmizne po 20 tke a ze to neni az tak strasne. Prial by som im mat tento problem ako my, ci by aj potom mali taketo reci.
Dostaval som rozne injekcie a nic s toho nezabera. Cize suhlasim z nazorom ze nepomozu lieky, diety (schudol som na 70 kg pri vyske 188 a nic),cvicenie a ine sprostosti. Po dlhej dobe som sa rozhodol konecne pre operaciu. Som 4 dni po nej a poviem vam ze uz teraz sa tesim na leto. Ok co je dolezite a vela ludi to tu trapi:
Zakrok mi preplatila poistovna, nakolko som mal odporucenie od endokrinologa.
Uz v dnbesnej dobe som sa nestretol nikde s tym ze by mi hovorili ze to je fajn, skor naopak, vraveli ze super treba s tym nieco robit a netrapit sa. A to u obvodaka, internistu,endokrinologa no vsade.
Trvalo to asi necela 2 tyzdne vsetko vybavit. Tak ked niekto napise ze je to na 8 mesiacov tak je neschopny. Siel som do ruzinovskej v ba kde mi chirurg dal termin o 20 dni a povedal co vsetko si mam obehat. Da sa to zvladnut aj za tyzden.
Operaciu som mal v celkovej narkoze (nechcel by som lokalku) bolo to super, zaspal som a zobudil sa uz po vsetkom. Neviem si pradstavit ze by som bol pri vedomi.
Na druhy den som siel domov a dnes je to pohoda. Bud tyzden idem na stichy a tesim sa zo zivota.

Ak ma niekto nejake otazky velmi rad odpoviem a poradim zo vsetkym.
Zaver: Operacia cim skor.....