zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
Kocinko:
No ja som vtedy radsej drzal dietu a cvicil ze co s toho. Ale ja som mal normalnu gyneko, neviem ako bude na to reagovat pseudo. Ale asi by som to urobil tak ze najprv mal dietu a vyvazenu stravu na cvicenie az kym by mi to nezmizlo a potom hodil objemovku.
drwoomek:
No viem ti presne povedat co je lepsie, lebo som bol operovany aj v lokalke aj v celkovej narkoze koli gyneko.
Ak si v lokalke pamatas si vsetko a je to zvlastny pocit, slabsia natura to nemusi zvladnut. Necitis bolest ale citis ako ta natahuju a vsetko mozne. Na gyneko som bol v celkovej a je to super, dostal som narkozu a sup uz nic neviem, zobudil som sa po vsetkom na posteli a ziadne nasledky som nemal. Ak by som sa mal taraz rozhodnut tak zas celkovu. To je moj nazor a pocit z lokalky a celkovej narkozy.
Peter444: Ja som pisal na jednu kliniku v KE a mi odpisali ze mi to umrtvia iba lokalne a ze budem tlmeny a na zaktrok si nebudem pamatat. A tak sa zevraj aj vyhnem dosledok celkovej narkozy. A neviem ani ake su tie dosledky. CO je lepsie celkova alebo lokalna?
Kocinko:
Pokial to je pseudo tak by to malo ist vyliecit alebo vycvicit s dietou.
Lebo to mas v podstate nahromadeny tuk.
Drzim palce.
KOCINKO:
Mal som normalnu gynekomastiu.
Cvicil som pravidelne a dlho asi tak do 25r, co je nejaky 7 rokov cvicenia a nic s toho. Teraz mam dobru postavu ale neni to ono ked uz necvicim pravidelne. Ale teraz zas zacnem ked som po operacii.
Potom som sa na to uz vykaslal.
A vykat mi fakt nemusis... ;o)
KEWIN:
Neviem odkial si ale v Ba to bolo davnejsie tiez take. Preto som ani nemal chut sa do doho pustat az doteraz. A bol som prekvapeny aky maju teraz pristup. Mozno som mal stasie, ale ak sa niekto rozhodne ist na operaciu tak asi blava.
A s tou moznostou nemas pravdu.
Ja to mam od 13 a skusil som uplne vsetko, nezabera nic. Cvicil som dlhe roky, drzal dietu a hovno, postavu som mal ako kulturista ale cecky ako zenska.
Je to o tom ze prsny sval vypracujes ale na nom mas stale gynekomastiu a s nej sval nespravis ta svina tam bude stale aj keby si bol vyschnuty ako prut...
Kto ma pravu gyneko tak vie ze sa to neda inak ako operaciou.