Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

kocinko

Peter444:
vieš ja som ako že nie tenký ale taký že kebyže mám dietu kým by mi to nezmizlo tak by som bol asi troska wieš ?..ja to vyskúšam tak že budem mať objemovku do leta a potom hodím dietu a uwidím čo to s tý msprawí ako to reaguje :D na jedlo a takto :P to je normálne ako živý tvor :D

Peter444

Kocinko:
No ja som vtedy radsej drzal dietu a cvicil ze co s toho. Ale ja som mal normalnu gyneko, neviem ako bude na to reagovat pseudo. Ale asi by som to urobil tak ze najprv mal dietu a vyvazenu stravu na cvicenie az kym by mi to nezmizlo a potom hodil objemovku.

kocinko

vieš ja posilnujem ... a preto potrebujem wela jesť to je objemovka ved ty vieš o čom howorím ..lebo aj ty posilnuješ a potom ide dieta.. tak to by som mohol ja tou dietou vyliečiť ?... a potom bude objemovka tak by sa mi to nemalo vrátiť ?

Peter444

drwoomek:
No viem ti presne povedat co je lepsie, lebo som bol operovany aj v lokalke aj v celkovej narkoze koli gyneko.
Ak si v lokalke pamatas si vsetko a je to zvlastny pocit, slabsia natura to nemusi zvladnut. Necitis bolest ale citis ako ta natahuju a vsetko mozne. Na gyneko som bol v celkovej a je to super, dostal som narkozu a sup uz nic neviem, zobudil som sa po vsetkom na posteli a ziadne nasledky som nemal. Ak by som sa mal taraz rozhodnut tak zas celkovu. To je moj nazor a pocit z lokalky a celkovej narkozy.

drwoomek

Peter444: Ja som pisal na jednu kliniku v KE a mi odpisali ze mi to umrtvia iba lokalne a ze budem tlmeny a na zaktrok si nebudem pamatat. A tak sa zevraj aj vyhnem dosledok celkovej narkozy. A neviem ani ake su tie dosledky. CO je lepsie celkova alebo lokalna?

Peter444

Kocinko:
Pokial to je pseudo tak by to malo ist vyliecit alebo vycvicit s dietou.
Lebo to mas v podstate nahromadeny tuk.
Drzim palce.

kocinko

och dobre tak ti budem tikať =).. a a tak ja mam pseudogynekomastiu ... a dúfam že to je pubertálna a že to zmizne a kewin.. sem dal také ,,vyliečenie",,dúfam že mi to pomôže

Peter444

KOCINKO:
Mal som normalnu gynekomastiu.
Cvicil som pravidelne a dlho asi tak do 25r, co je nejaky 7 rokov cvicenia a nic s toho. Teraz mam dobru postavu ale neni to ono ked uz necvicim pravidelne. Ale teraz zas zacnem ked som po operacii.
Potom som sa na to uz vykaslal.
A vykat mi fakt nemusis... ;o)

kocinko

Peter444: a ty máš normálnu gynekomastiu alebo ? pseudogynekomastiu ? ... a ešte aj teraz vyzeráš ako kulturista ? či si prestal posilnovať ? sry mal by som asi vykať :D

Peter444

KEWIN:
Neviem odkial si ale v Ba to bolo davnejsie tiez take. Preto som ani nemal chut sa do doho pustat az doteraz. A bol som prekvapeny aky maju teraz pristup. Mozno som mal stasie, ale ak sa niekto rozhodne ist na operaciu tak asi blava.
A s tou moznostou nemas pravdu.
Ja to mam od 13 a skusil som uplne vsetko, nezabera nic. Cvicil som dlhe roky, drzal dietu a hovno, postavu som mal ako kulturista ale cecky ako zenska.
Je to o tom ze prsny sval vypracujes ale na nom mas stale gynekomastiu a s nej sval nespravis ta svina tam bude stale aj keby si bol vyschnuty ako prut...
Kto ma pravu gyneko tak vie ze sa to neda inak ako operaciou.