zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
Kocinko, ty v prvom rade dodrzuj tu e-book co som ti poslal :)
Ja na to sladke neverim. Podla mna to nepomoze. Urcite zavisi v akom to je v stadiu. Ak to mas len trosku mozno by ti to zmizlo aj bez toho aby si prestal jest sladke. Podla mna to vobedc nezavisi od toho.
moja skusenosť:
mám to isté ,,vypučené bradavky" a dosť mi to vadí tak vyskúšam nejesť sladké .. mno ale jogurty a žuvačky to budem žrať ale sladkosti nie :)
ja som objednany do martinskej nemocnice...lebo doktor na edne mi vravel,ze sa na toto specializuju v blave na ruzinove a v tom martine...vybavovacky sli celkom rychlo len na zakrok si pockam,ale neviem ci teda ist do tej Blavy alebo Martina...zatial som si vybral Martin koly tomu,ze to mam blizsie,ale este sa mozem rozhodnut
kocinko
skor pseudo by som povedal.."vypucene bradavky" ..ale ked som s tym vsetkym niekolko dni prestal,vazne to vyzeralo ako keby som nikdy ziadnu gynekomastiu nemal
caute, Peter444 napis mi prosim ta ktory doktor ti to robil v ruzinovskej nemocnici. ja idem tiez
ja som par dni nejedol sladke, nefajcil, nepil, nehulil, a gynekomastia vtedy UPLNE zmizla!!! avsak, ked som sa vratil do stareho obehu, je to take iste, ako predtym...
aha no dik. uz som sa objednal na endo. dufam ze mi hned da doporucenie a ide sa na vec.