Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

smajli16

Ešte som sa chcel spýtať, ja mám termín 28. maja, že kedy približne je dobre si začat vybavovat interné..a ako max staré možu byt. Niekto hovorí že 2 tyždne niekto že mesiac, ako to teda je???

Peter444

Erik...
Ahoj. No ako si si vsimol robil ma V.M.
Je to zevraj profik v plastike tak som sa zveril jemu a zatial som spokojny.
Uvidim ake to bude po nejakom mesiaci.

Peter444

Tykon:

Ahoj. Na pravom cecku som to mal velke asi ako pinpongova lopticka a na lavom to bolo mensie.
Po operacii? Fuha... Asi jedine ze budes mat den tahe hadicky s tych ceckov na odvod krvi ale na druhy den ti to daju dole a ides domov. Ja som bol 2 dni v nemocnici. Pondelok rano som dosiel, hned ma aj operovali a na druhy den som siel domov.
A koza? To uvidim. Tu vestu som nemal a obvaz len 2 tyzdne, doktor vravel ze viac netreba. Koza zatial pohoda tiez som mal obavy ze bude vysiet ale nejak prirastla a mam to este aj tak opuchnute. Len doktor vravel ze s nou netreba nic. Uvidime ked mi to odpuchne. Ale verim ze to bude super.

Erik...

Peter444 neprezradíš, kto ťa operoval? Bol si v ružinove? Ja by som išiel radšej k tomu kto už ma s niekym skusenosti ako k niekomu o kom som ešte nikdy nepočul. Dik

Tykon

Peter 444
Cau a ake si to mal velke ak sa ti to da dako opisat? ako dlho si bol v nemocnici? Naco sa treba pripravit po operacii?. Ked si das dole ten obvaz ci tu vestu na spevnenie, ta koza ti dako neovisa, alebo ci tam nie je zbytocna ked uz tam nie je ta zlaza. Dik zatial.

Peter444

Tykon:
Ahoj.
Po operacii to mam zatial este opuchnute tak neviem ci budu jamky, ale verim ze nebudu a bude to super.
V stredu idem na stichy tak som zvedavy na to aj ja.
Vela ludi tu pisalo ze nosili dlho obvaz alebo stahovaci pas a mne lekar povedal po 2 tyzdnoch ze uz netreba, tak mi to je divne.

Tykon

peter444

ja idem v novembri, tak som zvedavy ako to dopadne. A ako to vyzera teraz po tej operacii? nemas dake jamky ked ti tu zlazu vybrali?.

kocinko

kewin ale chápeš ja som z tade nie neporozumel.. a možem si to čítať kolko len chcem ja ani nwm čo tam mam dodržiavať.. pls v kope mi to napíš na mail abo aj sem aby to aj ostatný videli budem ti vďačny