zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
smajli16-kedy mas tie vysetrenia?a nasledne kedy mas operaciu?ale uz to mas za chvilu vsak
Drwoomek - bohuzial nie, najprv si prejde odberom krvy, sonom, konzultaciou, mozno rentgenom..atd...proste dost vyšetreniami..
Caute. Dneska som bol za obvodnou a som si vybavil endokrinologiu na krivej v kosiciach. Zajtra tam idem. To doporucenie mi asi nedaju hned prvy den co? :)
ja2ja - no ešte nič, ešte len budu..ale to už su len same banality, krv, moč, ekg, proste celé predoperačné vyšetrenie čo robia každému pri operaci v celkovej anesteze..
smajli16:ja este neviem nic ja mam akurat tak odporucanie od endokrinologa...do martina este len pojdem na konzultaciu.Cize nejaky rozhovor s doktorom asi a tak.A to co riesis na tom internom?
ja2ja - tomu ver, potom napíšem čo ako. Inak pomaly riešim interné a čas sa kráti takže pomaly sa na tú operáciu pripravujem a ty ako, si spokojný že si si vybral Martin a ako to prebiehalo tam v tvojom prípade?
smajli16:zdravim tak idem aj ja do toho martina,ale este len na konzultaciu...potom informuj ako to prebiehalo samotna operacia a hlavne ako potom
smajli :) diki konecne wem taze to podrobim aj ja. a co take mi tam budu robit na tom internom?
Drwoomek či jak - interne je predoperačné vyšetrenie, ktorá sa vykonáva nejaký čas pred operáciou, je to vlastne zistovanie či ta možu uspat, aby ti nevznikol nejaky problem ..
co je to interne? :D