Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

smajli16

ludia dakujem za podporu, potom ked dojdem budem informovat co a ako a budem sa snazit aj hodit nejake foto, ale to az po pár týždnoch, lebo zo začiatku to sa ani neoplatí fotit kedze vysledny efekt sa prejavuje až okolo 3 mesiaca od operácie..

ja2ja

Smajli16-budem ti drzat palce a dufam,ze ti to dobre dopadne lebo tvoj dobry vysledok znamena pre mna ze sa mozem nato tesit

Smajli16

ja2ja - hej idem už na druhy stvrtok, tak uz mi to uteka ale zatial ziadne obavy..

ano, kartu si radsej zober, hoci tam na plastickej som ju tusim uz nepotreboval ale clovek nikdy nevie..kartu bych bral radsej stale so sebou a hlavne ked ide o nieco taketo vaznejsie...

ja2ja

smajli16-ty uz zachvilu ides pod skalpel vsak...inak ked tam pridem treba mi tam kartu a podobne?alebo staci iba to odporucanie?

drwoomek

no ja som pisal na jednu kliniku v KE a tam mi napisali ze sa to robi s liposukciou ak je treba. Ved oni vedia co maju urobit aby to dobre vyzeralo :)

smajli16

ja2ja - na tvojom mieste by som sa tým až tak neznepokojovoal. Bež pekne za tým doktorom a nech ti povie čo a ako, ale podla mna už len tá korekcia spočíva v tom že ked ti vyberú žlazu, nejakým sposobom sa aj bradavky vrátia do normálu..tak neviem..nikde som ešte nepočul alebo nevidel že by sa niekto po operácii, prípadne po operácii pseudobynekomastie stažoval, že mu ostali velké bradavky..jediné zápory čo som sa dočítal a dopočul že občas ostanú jazvy, prípadne tá prepadnutá koža, ale žiadne velké bradavky..

ja2ja

no ja ma tie zlazy uz take schovane a bradavky mam preto vypukle lebo v nich a ich okoli mam nahromadeny tuk pretoze este ako mladsiemu mi tie bradavky tie zlazy roztiahli a odvtedy sa mi to tam hromadilo takze ja by som jednoznacne potreboval to odsat lebo inak nemam sancu aby sa mi zmensili...a pozeral som aj ja vela fotiek,ale to mal kazdy robene tak,ze mu upravili tie prsia a spravili korekciu a preto im to tak dobre vyzera...no pokial iba vyberu zlazy a s ostatkom nespravia nic tak si myslim,ze to ostane rovnake,ale sak v piatok idem na konzultaciu k chirurgovi a uvidim co sa dozviem a potom dam vediet

smajli16

ja2ja - pozri si hociake foto po operacii gyneko, všetko je večšinou tak ako má byt, žiadne bradavky, žiadne šunky, skratka nehovorim že jimbo hovori uplne do vetra (lebo ak ches aj komplet cele prsny tuk dat dole tak na to pomoze jedine operacia gyneko plus liposukcia) ale podla mna ono tym ze vyberes tie zlazy (zalezi kto ich ma ako velke) tak trochu sa ten tuk zmensi..fakt kukni vecsinou aj u obeznejsich islo dole aj ten tuk, a pri niektorych to nebola liposukcia..

no a co sa tych bradaviek tak sa urcite zmenia..na ziadnej pooperacnej foto niesu bradavke take velke ako pred operaciu a druha vec je ze ked idu napr. ty co maju iba pseudogyneko (skratka iba tie dvorce na bradavkach zvecsene) a idu na operaciu, tak tam idu iba koli tym bradavkam aby im to dali do normalu..

takze bradavky budu v norme..