Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

ja2ja

jimbo79-jasne,ale tak zalezi ake si to mal ak si mal len malu gynekomastiu resp. tie prsia neboli take hrozne tak v pohode uz aj do mesiaca sa mozes ukazovat lebo uz ti to bude pekne vyzerat,ale napriklad ja mam uz tie prsia dost velke a bradavky roztiahnute tak mi bude dlho trvat kym to po operaci bude vyzerat tak ako normalny hrudnik

jimbo79

mrx a ostatni,

ja som bol na operacii 13.5.09 a o tyzden idem na dovolenku k moru takze kupalisko stiham. ak sa to zahoji teda myslim rany tak preco nie. to je uz len na tebe ci s tym pojdes na svet alebo nie. ked som odchadzal z nemocnice pytal som sa (lebo mi napisali ze 2 mesiace bez fyzickej namahy) doktora ci to je pravda a povedal ze to su koko... a poviem vam mam skoro 2 tyzdne po operacii a momentalne citim uz len miesta kde to bolo rozrezane.

ja2ja

do toho martina nas nakoniec pojde dost...ja idem az v tom septembri tak aspon vdaka vam budem vediet ako to tam robia

smajli16

Mrx - ja idem do martin 28. maja..co uz tento stvrtok..hned ako sa vratim dam všetkym vediet ako som dopadol no s tym kupaliskom, moc nerataj..ono vsetci tvrdia ze "konečny efekt" je až 3 mesiac od operacie..dotial budu modriny a tak.proste nie 100 percentne..

mrx

zdravim.. ja idem 9.7. do martina... chcem sa opytat niekoho komu to uz robili ci stiham kupalisko este toto leto.. diiky :D

drwoomek

Romanko8-akoze trapny si my tu riesime zavazny problem a ty si tu robis reklamu na nejaku debilnu hru...ani mu neklikajte na to

smajli16

Inak už dávnejšie som sa chcel niečo spýtat. Pri operácii je lepšie ked sú bradavky vypuklé (skrátka nafučané velké, hlavne v horku) alebo možu byt aj stiahnuté. Skrátka sa cchem spýtat, že či sa doktorom podarí vybrat viac žlazy ked su nafucane alebo je to jedno, lebo ked su stiahnute to može ist dost tažko, vybrat jej vela..

jimbo79

Smajli16 a ja2ja a vlastne vsetci.
treba si uvedomit, ze prave kvoli zlazam ktore vam vyberu vyzeraju vase prsia tak ako vyzeraju a mozte cvicit a cvicit do nemoty a vyzerat tak budu. Ja to mam od 12rokov a teraz mam 29 za tych 17 rokov som hraval do 18tky futbal, bol som na vojne kde som makal 4 mesiace jak chuj bol som vypracovany ale zlazy proste cvicenim neodburas., len tuk.
inak bol som na kontrole vo stvrtok. takze presne ako tu niekto pisal, konecny vysledok az po 3 mesiacoch. vybrali mi odtial strasne vela gyneko a aj cast tuku. Ale nikdy vam nevyberu cely tuk. a kedze odtial nieco vybrali tak tam nieco aj museli dat aby vyplnili prazdne miesto , aby cecky neovysali atd. takze tam dali nejaku latku, ktora sa ma pocas 3 mesiacov rozpustat aby sa koza prisposobila. Takze to je cely ten problem. nemozu vam proste nechat vypchate cecky lebo by ste ich zazalovali za neurobenie svojej prace. takze to este budete musiet chvilu vydrzat kym to bude ok. ale po operacii je to aj tak trochu mensie a da sa nosit aj normalne tricko. zatim a drzim palce