zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
inak tie bradavky sa zmenšili, su uplne normalne (hoci zatial ešte zaštichovane :D a trochu tmave) tym vyvraciam teorie že bradavky ostanu velke. Dalej chcem ešte povedat že naozaj ked si dam tričkom, je to symetricke..ziadne cecky. (ale to už zalezi ako moc to mate velke, niekedy je potrebna aj liposukcia..
all -
oni operuju aj prvy den, ale večšinou idete až druhy, prvy sa len uložite ako povedal ja2ja, oholite hrud..a take chujoviny..na druhy den naostro..
Ina bolest..ked poviem že to nebolelo vobec bude vas to bolet :D skratka ja som dost citlivy na bolest clovek a nic mi to nerobilo, uspatie len inekcia nic necitite, a po zobudeni trochu STIPE nic viac..to je cele..najhoršie na celej operaci bolo vydržat 2 DNI S DRENMI A VSADE S NIMI CHODIT..to bolo asi najtazsie..ostatne je UPLNE V POHODE ..a ked vyberu dreny trochu zastipe ale nic moc...ale to zalezi u kazdeho inak..ja som mal zlazy priemer 5 cm..takze pre mna dost velke..a nebolelo..tak drzim palce..a budem sa ozyvat ako sa to hoji
to ja2ja.,
veruze dobry xuj .,a este mne povie ,ze ja neviem co chcem.,rokmi sa mi to praveze vobec neupravilo a bol som aj na druhom zakroku v kosiciach .,.,lenze dostal som sa dalsiemu xujovi pod ruku.,,stale mam jednu stranu vacsiu,ale nevyzera to az tak zle.,.od toho druheho chirurga som pytal peniaze spat ,ze je fuser a akoze to uz bola uz sukromna klinika tak som aj dobre zaplatil.,este ma nahovoril aby som si dal zaroven aj druhu stranu urobit este raz.,.,jasne ,ved rozdiel len par tisic.,,na navratenie penazi mi hovori,ze svoje poctivo odrobene peniaze len tak neda a musim sa obratit so staznostou na urad nad zdravotnou starostlivostou.,.,lenze,chce sa mi cakat na nejake vysledky a akoze vysetrovanie ked ani na svk niesom ?.,akoze trapi ma to a v dusi som oboch tupcov preklial ,ale dalej to riesit asi nebudem.,,iba ak zlu reklamu im spravit
mrx-to aj teba budu na druhy den...mne to tiez povedali,ze jeden den pridem sa ulozim a tak a nadruhy den rano zacne operacia
bugs-tak to dobry chuj ten doktor,ale snad sa za tie roky dost zmenilo a ake to mas teraz?
to smajli16 .. noo tak to je super.. a preco ta operovali az piatok? si nemal predoperacne vysetrenia ci ako? ja dufam ze ma budu hned stvrtok 9.7. nech idem cim skor domov :))
zdravim vas tu ,,takze gynekomastia .,
aj moj problem kedysi,,.,
ked som bol v BA par rokov naspat tak som siel na kliniku v ruzinove kde som aj podstupil zakrok .,obojstranna gynekomastia.,diplomovy chirurg a toho casu aj primar mi nerozumiem z akeho dovodu narezal iba jeden prsnik.,uz druhy den po zakroku mi nedalo,ze nejake tie ine pocity mam iba na jednej strane tak som sa vazeneho chirurga opytal ci je to ok .,.,ten mi nato,ze mi robil iba jednu stranu.,skoro ma jeblo.,skuste si to predstavit ako budete chodit s jednym prsnikom vacsim ako druhym.,sa pytam,ze preco iba jednu stranu preboha .,a on mi nato,ze som mu nepovedal,ze treba obe.,.,dalsi den som siel opat na stol a urobil mi aj druhu stranu,lenze ta je dodnes nerovnomerna.,,nakopat toho V.M. do zadku je malo.,
smajli16-necakal som ta tak skoro,ale tak gratulujem a mam radost aj za teba...to vazne hned taky rozdiel ze uz po par dnoch aj tricko a nieje ziadne kozy vidno?ale to asi preto,ze mas tu stahujucu vestu nie?
Cawte všetci! Tak už som aj doma..vo štvrtok ma prijali (MFN- plasticka) v piatok operovali a dnes prepustili domov :)..moj dojem ? Personal je fakt v pohode, staraju sa o vas dobre, snazia sa..doktori..co ja viem..tie vyzeraju profesionalne. po operaci to vyzera dost divno (priehlbina, tmave necitlive bradavky ALE TAK AKO TO VSETCI OPISALI PO OPERACI, takze sa nicoho nebojim.) inac uz nemas ziadne prsa...telo je viac nez rovne :) ihned som vybehol v tričku von hoci je čas na jesen :D ..proste parada..o tyden idem na stichy..ale v azne nelutujem a ani vy by ste nelutovali..chodte do toho..koho to trapi..bude potom si buchat hlavu o stenu preco nesiel do toho skor..
caute,
pre jimbo79 (ale aj ostatnych)
co je to prava gynekomastia?nejako mi to prosim preloz...
...lebo krvne testy nastastie neukazali absolutne ziadne komplikacie-akoze s hormonmy a podobne
ze je to "iba" cisto pubertalna gynekomastia
a nechcem to zakriknut ale ja to tkanivo nemam take zavazne velke, skor male, mne to vlastne asi skoro ani nie je vidno ale proste tie bradavky su strasne:-/
skusim sa spytat plastickeho ci nie je mozne iba nejake odsatie tuku co by mi tie bradavky dalo do normalu, aby ma nerezali-lebo nechat sa rezat v mojom veku sa mi az tak nepozdava...
a keby som mal bradavky uplne zarovno ,,tela" tak by som s tym hadam aj mohol zit dufajuc ze to zmizne potom do 18 ez toho aby sa to zvacsovalo...
je*baaa ja uz neviem, som z toho jeleň...