zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
čau Bugs!Skús ten Chirmed v KE.Robia to mladý doktori ktorý,naozaj robia čo možu.Dr.MAGDO a Dr.Kačmár.Ser na vyhnitých dedov ktorý to majú pred dochodkom.čau a držím palce.
smajli16-nevola sa nahodou MUDr. Viera Strmeňová ?
Bugs
to je fakt divne, šak to mu musíš povedať že chceš spraviť obidva? Veď to je na smiech, ale tam su fakt všetci nejaky divný, hlavne tí starší chirurgovia, akokeby tu pracu brali s odporom a nie s tým, že pomahať k sebavedomiu.
Si predstav, žeby tam žene dali iba do jedneho silikon a potom by jej nato povedal, veď ste mi nepovedali, že chcete spraviť obidva :))) Kokso.
Mrx -
no vestu mi den pred operaciu dali ale stalo ma to 7 eur, to bol vlastne poplatok za vsetko :D nič viac som tam neplatil.
inak skoda že neivem meno tej doktorky co mi to robila, ale to je jedno lebo ty doktori sa tam striedaju, večšinou, ale možno ju budete mat. Každopadne chirurgovia su tam profesionalny aj ked je to len MFN plasticka :)
pocuj smajli16 a s tou vestou to je ako?? to ti tam daju alebo si musis sam niekde kupit ci ako? diik ... waaa nech uz je po 9.7. :D
smajli16-to ti zavidim...skoda,ze to mam az v septembri takze ja este cele leto budem musiet sa obliekat tak aby som to ako tak zakryl :(ale aspon uz mam tu operaciu pred sebou...skoda ze som sa tym zacal zaoberat az tak neskoro lebo keby som bol vedel tak to vyriesim este na strednej a mal by som kludny zivot
ja2ja - lepšie to je hned po tej operaci..to je hned rozdiel jak prasa..zadne kozy, male bradavky, co ti budem hovorit proste je to best pocit obliect si hocičo :)
smajli16-vravis,ze uz aj teraz po par dnoch mas pocit,ze je to lepsie ako pred tym?
fotky hodim, len co budem mat dole štichy, nech to nekazi dojem :). Inak teraz som sa pozeral a obidve bradavky su rovnako velke, a takze parraada, ja si to vazne neviem vynachvalit
smajli16-tebe liposukciu nerobili?potom hod na net fotky pred a po