zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
No pekne vy sa bojite dat dole tricko :) ja aktvine plavem skoro dva roky :)) a to ma strasne bavi... nenecham sa takym niecim odradit... ale tak je mi to trochu blbe ked idem do bazenu a vseci namna kukaju... neviete ako to zakryt alebo co spravit predtym nes si dam to tricko dole?
nechcu sa mi citat vsetky tvoje prispevky, ty neuvazujes o operacii?
ano no nie si jediny kto ma taky problem... no zevraj jazvy ani nevidno lebo to sa reze na rozhrani koze a bradavky..
...este otazka.
Po operacii ostaju ako velke jazvy?
viete niekto?
inak fakt, toto je ake super. Ma velmi povzbudilo, ze som sa stretol s ludmi, ktory prezivaju to co ja a vedia o com to je...
tak to si myslim ze nas tu je viac co nemaju na to dat si len tak dole tricko a ist na kupko...
TY VOLE!!!
Vy existujete??
Teraz prehanam, ale nehorazne ma potesilo, ze som tuto stranku nasiel! Mam Gynekomastiu asi 6 rokov. Teraz mam 20 a stale to neodchadza ako aj moja doktorka na endokrinol. tvrdila...
V sucasnosti som sa na doktorku uz asi 2 roky vydlabol a cakam, ze bud to odyde, alebo to tak ma byt... Som veriaci, tak som to mozno bral aj ako neaku skusku. Viem, mozno je to pre vas divne, ak ste neveriaci, ale ja tomu verim. A verim aj tomu, ze Boh mi chce teraz nieco povedat. Prave teraz asi tyzden dozadu som povedal dvom kamaratkam, aby sa modlili za "nieco", co mi mozno Boh dal ako skusku- aby som to vedel prijat, alebo, aby to On vyriesil.
A teraz som narazil na tuto stranku! Veci sa maju tak, ze som nevedel, ze sa to da operovat. Teda, dufal som v to, ale zatial som to neriesil, lebo sak "to ma odyst!"
Ale teraz mam z vas vsetkych velku radost.
Do kela, asi navstivim co najskor "pani doktorku" a poriesim operaciu. LIDICKY, strasne sa tesim!!
Ak chcete, tu je moj streleny pribeh:
Ako som teda pisal, mam "to" asi 6 rokov. Som uz dlho v kolektive spravnych ludi, ale moja hamba bola silna, tak to nikto nevie, resp som to nikomu dlho nepovedal, ale i tak si myslim, ze si to niekto vsimol... Haluz, ze dost veci, co tu pisali iny na mna sedi- Tiez chodim zhrbeny, alebo sa to snazim zakryt neakym vhodnym oblecenim. Mal somm ale aj vlastne napady, ako napr, ze budem mrte posilovat, aby som mal mrte hrud a aby to nebolo tak vydno. Ale mam take blbe geny, ze nech cvicim co cvicim, tak zo mna svalovec nikdy nebude. Do posilky nachodim koli onomu spomynanemu problemu, ale mam cinky a denne Spravim 100klikov. Zijem aktyvne i sportovo, no neak mi nic nepomaha...
A tiez som bol na 500 fudbaloch v lete, kde som si nemohol dat dole tricko. A tiez som bol 500 krat volany ist sa kupat. Moj najvacsi hriech bol ked som predstieral minule leto v den odchodu zaludocne nevolnosti a nesiel som s rodinou do Chorvatska. Krííííza!
Povedal som to toto leto mojej byvalej frajerke, kt. som 5 rokov miloval a tuzil po nej a po 3 mesiacoch sme sa rozisli. :) Ale v dobrom. Je to asi pre mna najcennejsi clovek, kt. mam, ale uz s nou nikdy nechcem chodit. Ona i ja sme pochopili, ze by to neslo. A zobrala to uplne super. Zelam kazdemu mat taku kamaratku!
Na zaver sa chcem ospravedlnit, ze som to tu zaspamoval a minul tolko elektronickeho papiera, ale chapte, dusil som to v sebe 6 rokov a nikdy som nestretol nikoho, kto by mal podobny problem a stresy. Preto som vas pustil aj do svojho sukromia...
Aby som nezabudol, musim vyslovit velky obdiv chalaniskovi, ktory tu pisal a kt. s tym chodil v pohode na kupko... Ja na to nemam.
-SLSK-
musis nan ho poriadne zatlacit
nj 1000eur :/ to je dost..... :( a neviem do kedy mam cakat aby mi to endo odporucil.... :/
tak mozes s tym ist na operaciu ale plati sa za to asi 1000 eur. keby si mal doporucenie od endorkynologa na operaciu tak ti to ppreplati poistovna. taka vec pochybujem ze ti zmizne uz. ja to mam presne tak ako ty. aj na endo mi hovorili ze to zmizne ale nezmizne a chcem ist na operaciu.
no mam to asi tak 2-3 roky :/.... bol som povedal ze to zmyszne ale to bolo asi minuli rok a nevidim ziadne zmeny :/.... no a velke ja neviem kcomu to mam prirovnat no hmmmmm... take pingpongove lopticky... mozno o trochu vecie :/