zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
to strasne :) vsetci tu pocuvame od lekarov ze to zmizne. tebe mozno este hej ako dlho to mas a ake to mas velke? bol si s tym uz o endokirnologa?
Cawte mam 16 rokov a mam tuto Gynekomastiu no a cem sa spytat co mam robit? Lebo bol som u lekara a spravil mi vsetky vysetrenia a posudil ze je vsetko v poriadku.... mne sa moc nezda za by to bolo v podriadku... a ked som sa spytal na operaciu tak mi povedal ze som este maly na to aby ma operovali zevraj to zmyzne same... ale ako tu citam tak nikomu to same nezmyzlo... Prosiiiiim poradte daco
Vopred dakujem :)
Bugs a načo ťa vzal so 40 stup. horučkou na salu? Na operačku? Nerozumiem. a ty si tam šiel vtedy preto, že si mal horučku? Alebo na kontrolu?
aj mna by to zaujimalo...nemohol by tu hodit nejake foto?
no zaujimalo by ma ake to ma smalji16 teraz po tyzdni...
to STASTNY
vdaka za radu ,ale rozhodol som sa uz podstupit zakrok v anglicku.,,domov ak sa idem tak na dovolenku akurat a nechcem si ju kazit este operaciou.,,
to JAKUB.
veru je to viac nez divne.,ved ten chirurg mal jasnu diagnozu obojstranna gynekomastia tak neviem vobec co on sa chcel so mnou ako s pacientom o tom dohadovat predtym.,.,a este mi to tak urobil druhykrat,ze som mal streptokoka a dosiel som na poslednu chvilu z dubravky do ruzinova.,,v cakarni ma nechali cakat aj ked som mal horucku 40,5 .,.,to som normalne sa trasuci zaspal v kresle a az dr.Trska ked nahodou siel okolo ma zbadal a hned ma vzal do ambulancie a odtial hned na salu.,,,
to ti verim ja sa aj pred tou vlastnou citim trapne v posteli,ale jej to nevadi no aj tak je to hrozne
caute, ja som sa chcel spytat ako je to s doktormy resp. s vykonanou pracou na chirurgii v Martine...
...boli ste tam niekto?
ja by som sa by som sa chcel spitať či sa da spraviť čisto len liposukcia prs lebo som bol už na vyšetreniach a že to mam len tuk ale podla mna to je blbosť mal som len 75 kg a kozi stale take iste a už ked mam pravdu povedať mi z toho šibe ani holku si račej nehladam