zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
Aky je pls rozdiel medzi pseudogynegomastia a gynegomastia??
Caute!.
viete mi niekto prosim vas napisat presny postup ako sa dostat na operaciu?
Nie som si celkom isty ci mam gyneko, pretoze bradavky mam v podstate makke, necitim tam ziadne velke zlazy. No tie bradavky a celkovo kozy vyzeraju dost blbo. Vyzeraju dost velke, a v normalnom stave su bradavky vacsie a akoby stojace, a spicate.na internete som nasiel termin ze to moze byt pseudogynegomastia.
- Takze aky je postup?
- treba ist za obvodnou lekarkouo aby ma odporucila na hormonalne vysetrenie?
- ak tam zistia ze hormony su v poriadku mozem ist priamo za chirurgom?. Ako dlho trva kym vam daju vysledky testov?
- ako dlho trva cely proces od prvotnej navstevy chirurga az po samotnu operaciu?
- ako dlho sa caka?
- ma niekto skusenosti s chirurgami z kosic?
- chirmed, respektive Dr. jurasek?
- je to dost neprijemna zalezitost, nepozeraju na vas divne ked pridete a poviete ze si chcete dat zmensit prisia?
diky pekne. uz toho mam po krk, snazim sa to maskovat,a le ked pride leto je to ovela tazsie. brutal komplexy atd..
inac robes, ja som tiez bral kreatin, a sa mi to zhorsilo, neviem z akeho dovodu. ale postupne som si vsimol ze to bolo horsie tak som hned vysadil.
robes - hrozne rád by som ti povedal že nie ale podla mna áno, pretože aspon u mna to nabralo rychlejšieho spadu po uživani Creatinu (5 mesiacov) takže zalezi ako dlho si to bral, neviem..ale sterace su jednym z najbeznejsich dovodov vzniku gyneko :((
caute chcem sa spytat..ja posilujem a nasadil som nejake sterace...pocase ma zacali boliet bradavky..tak som to hned vysadil...ale bradavky ma stale bolia...pod bradavkou mam ako keby gulicku...moja otazka znie bude to rast???prosim ak niekto viete odpovedzte mi..dakujem pekne
drwoomek - no uz sa aj to stalo, ale co som cital tak pri 99 percent pripadov sa to po operaci nikomu znovu neobjavilo (jedine v pripade že človek droguje, silno priberie a pod.) normalnemu človeku s normalnym stravovaným sa to určite nemože stat.
smaili ani nevies aku mam z teba radost :) inac je pravda ze aj ked si to vyoperujem moze mi to narast znova?
tak po dvoch týždnoch su opuchliny takmer preč, štichy dole a jazvy nulove. Koža sa s vestou zarovnala a rozmýšlam či ju nosit dalej, pretože je to v teraz dost nepríjemné v nej behat (ale dá sa, len občas to už leze na nervy). Bolest žiadna.. Celé to je naozaj super, a vidiet že som bol operovany može tak niekto kto sa na to pozerá z 10 centimetrov 50 sekúnd v kuse, inak to nieje ani poznat :D inak behám v tých najtenších tričkách (bez tilka samozrejme, a momentalne aj bez vesty) a nikto nič nespoznal, všetci myslia že som schudol :D. Sprchovanie so šamponom minimal týžden po vybratí stehov a vestu mi nakázali nosit 4-5 tyzdnov od operacie no to treba brat naozaj s rezervou pretože hned ako sa zrovna koža a zahoja tie opuchy može sa dat dole..
Posilnovanie a tažšia námaha min. 1-1,5 po operaci.. inak sorry že nedávam žiadne foto, chcel som..ale nejak nemám čas a dobrý fotak..
SLSK to si sa koho pytal ze ci sa nechysta ist na operaciu? :)
smajli16 jak sa tu niekedy zjavis este, tak by si mohol dat nejake info ako to pokracuje a tak, nejaky ten cas po operacii.. diik :)
skus si kupit neoprenovu kombinezu...:)
-ale nie, asi neviem co poradit...