Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

joker111

drwoomek: no jo z Kosic. Nemoze dat niekto nejake dobre referencie?. ku komu ist? plus odpoved na moj prispevok nizsie.

POcul som ze v saci maju velmi dobru plastiku siroko daleko.
tak neviem ci chirmed, saca, alebo ten dr. jurasek, to su asi take tri alternativy v KE

smajli16

pseudogyneko - je iba zmnoženie tukovej tkáne bradaviek..žiadna žlaza NENI, iba bradavka je zmnožená

gyneko - žlaza a atd..

smajli16

ľudia chcem sa opytat tých čo už majú po operáci že za ako dlho (od operacie) sa možem kupat napriklad na kupalisku a pod (kde nie je voda uplne čista)...???