zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
Ako vyzeraju kvasinky??
alzbee:skusim a inac diki
smajli16-tie bradavky sa ti zmensili po zakroku?lebo si spominal,ze ich mas tiez velke a naliate
pomov: vyskusaj napisat na stranku www.nebojtesa.sk
kocinko a dalsi,
pseudo je pseudo to znamena nieje tam zlaza len tuk a vyzera to ako zenske prsia, mas to trochu popletene hej?
a co sa tyka cvicenia - to odbura iba tuk cize pseudogynekomastiu. tu pravu gynekomastiu to neodbura.
A CO SA TYKA PRIPRAVKOV NA POSILOVANIE KREATIN ATD. HOSI CO VAM J... STACI SPRAVNE JEST, HLAVNE VELA BIELKOVIN A SVALY BUDU. STE NIKDY NECITALI ZE KED VYPOSILOVANI CHALANI ZACALI NIECO BRAT MALI Z TOHO LEN PROBLEMY?
NAOZAJ VAM RADIM NEBERTE NIC VSETKO SU TO BLBOSTI A HLAVNE, HLAVNE VAM TO VOBEC S VASIM PROBLEMOM NEPOMOZE.
R.
Mam taky problem Mam cervenu bodku na penise a neviem co to je a z nicoho nic mi opuchol cely penis..pomozte mi co to moze byt..kazda rada mi mozno pomoze..prosim pomoc:{
O, vazne to kreatin zhorsuje??
-Kazdy druh?
Lebo som ho zacal uzivat, ale len teraz pred tyzdnom som zacal...
Tak ho hned vysadim do kela...
a inak velmo povzbudzujuce, vy co ste uz boli na operacii. Uz sa tesim, ako si dam dole tricko aj ja. Ani predstavit si to neviem. Planujem ist na operaciu okolo zimy, uvidim este, to su iba moje predstavy, termin nemam.
smajli16 myslím že sa mýliš lebo
pseudogynekomastia- je žľaza
gynekomastia- je tvar pŕs...ako žena
a inač mám pseudo a posilnujem tak by sa to mohlo samo napraviť posilnovaním a stravou ? a ak idem brať proteiny a gainery tak nezhorší sa mi to ?
Caute, tak som si po dlhsom case precital vase otazky tak skusim odpovedat par ludom.
Smajli16 - takze ja mam mesiac aj nieco po operacii, obviazane som to mal 3 dni, po 2 tyzdnoch som bol pri mori a kupal sa uplne v pohode. takze voda ok.
ostatni - pseudo sa lieci hormonmi, prava gynekomastia - operaciou. ak mate vsetky testy v pohode tak myslim ze za mesiac mate po operacii od zaciatky vybavovania. ja som mal nadvahu a tym padom zle pecenove testy takze som cakal asi rok.
mesiac po operacii mozem povedat ze som spokojny. nebol som na plastike, cize mi nebrali tuk, ale aj tak je viditelna zmena. teraz zacnem cvicit a bude to do 2 mesiacov super.
necvicte zbytocne a hlavne neberte ziadne pripravky. to je to najhorsie co mozete spravit. tym to nezmizne. radsej si to dajte odoperovat.
ak nieco pytajte sa.
joker-ja idem na chirmed tam to aj preplati poistovna ked mas papier od edno a jurasek to nepreplati a saca asi tiez nie