zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
smajli16 myslis ze mozem zobrat aj notebook ci radsej nie? :D
Na zaciatok vas vsetkych pozdravujem.
Teraz ku mojemu problemu....Mam gynekomastiu, alebo inac povedane mal som. Pred par rokmi mi to odstranili ale jedna bradavka je vacsia ako druha (a je aj taka ovisnuta). Doteraz mi to az tak nevadilo lebo to nebolo vidiet pod trickom. V poslednej dobe mi to stale vrta hlavou a chcel by som si to dat napravit. Nevie mi niekto odporucit tu najlepsiu v SR? Dakujem
Mrw - Hlavne si ohol miesto v oblasti prs a pod pažami, možno to tu znie moc do eteru, ale lepšie ako tam prist a holit sa nasucho :D.
Dalej nejaku stravu samozrejme (ta ich je čisto na dietu), hlavne nejaku KNIHU, aj viac, pretože to bude asi to jediná vec pri ktorej sa tam nebudeš nudit, inak čo ja viem..hygienicke potreby atd..ved to už vieš ako ked ideš ležat do nemocnice..
kocinko- ak mas pravdu ty tak potom mam tu pseudo a cem sa spytat ze ako je stym? je rovnaky postup ako pri gynekomastii? myslis ze je najlepsia operacia alebo este su aj ine metody liecenia???
jimbo79 ty to máš popletené pseudo je ked máš navreté bradavky a máš pod nimi žlazu a gynekomastia to je tvar ako ženské prsia proste máš priveľa ženského hormonu
smajli16 buduci stvrtok idem uz konecne aj ja na operaciu.. nejake tipy alebo rady co treba doniest do nemocnice alebo tak? diiik :)
SLSK-mozes ist na kolko chces operaci,ale toho,ze ti to dorastie sa obavat nemusis,ze je to prakticky vylucene no moze sa stat a v tom pripade by si siel pod skalpel znova
vie niekto odpovedat na toto?
-Ak by sa nahodou stalo, ze by mi to po operacii dorastlo, da sa ist aj na druhu operaciu??
jeda, nechcem byt hnusny, ale polopate povedane pseudo maju tuckovia. Nahromadi sa im tam tuk a vyzera to ako zenske poprsie!!
A normalna gynekomastia je, ked tam mas aj zlazu. Mas to niekedy mozno aj citlive a nemusis mat vobec nadvahu.
Moj brat je sportovec jak delo a ma v sebe minimalne mnozstvo tuku. Samy sval proste. A ma gynekomastiu normalnu.
Takze ked mas pseudo, nemusis ist k lekarovy, ale skor von si zabehat, zahrat neaky fudbal a lebo ak chces, tak do fitka....
Ale mozes ist aj k lekarovi...
no a ako pls rozlizim sam ci ide o pseudo alebo normalnu gynekomastiu?? lebo ked to je pseudo tak to netreba ist k lekarovi ze?