Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

Minoro

ja mam tu pseudogynekomastiu, kde su zvacsene len bradavky...ak mate niekto tipy ako sa toho zbavit..sem s nimi ..dikes

Stando

Treba najsť taku klinmiku, kde maju aj zmluvy s nejakými poiťovnami, inak ak nemaju so žiadnou zmluvy, tak sa všetko platí. napr v ružinove maju zmluvy myslim, so všetkými.

smajli16

Scotty - tak ten doktor je riadny kxkot, jasné že to poistovna prepláca (vo večšine prípadov) mna dokonca doktor povedal že som si predom nemusel robit žiadne testy, že on "by videl a operoval" takže treba hľadať správne miesta. A že "život to nenarušuje" tak za to by som mu dobre vylepil...ešte som nevidel gynekomastaka, ktorý by s tým nemal psychické problémy..

scooty

Aha dakujem, skusim sa poinformovat u poistovne.

Mne zas dnes doslo od ineho lekara toto : " gynekomastia je cisto estetický problém, poistovna s tým nic nemá. Podobne ako so zväcsením prsníkov u zien. Bolo by scestné, aby toto preplácala poistovna, nie je to zdravotná indikácia, ale estetická. Zivot nenarusuje."

scooty

mne zase napisali toto : Nakolko nemame uzatvorene zmluvy s poistovnami, kazdy klient je samoplatitel, jedine ak je zakrok na odporucanie lekara, je mozne si vybavit preplatenie zakroku poistovnou.

scooty

@ drwoomek
Chirmed nema ziadne zmluvy s poistovnami, uz som im pisal. Odpoved : "Zakrok u nas stoji 800 Eur, zmluvy so ziadnymi poistovnami nemame."

drwoomek

scoty - tazko powedat dokedy mas cakat. podla mna ti to nezmizne vobec. klinika kde chcem ist ja v KE sa vola chirmed na dominikanskom namesti a myslim ze sa to tam da preplatit ked ti da papier endokrinolog. take odporucanie. z vysledkov je vidiet ze mas malo testosteronu tak preto to asi mas.