zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
smaili - a ty ako po operacii?
ja mam tu pseudogynekomastiu, kde su zvacsene len bradavky...ak mate niekto tipy ako sa toho zbavit..sem s nimi ..dikes
Treba najsť taku klinmiku, kde maju aj zmluvy s nejakými poiťovnami, inak ak nemaju so žiadnou zmluvy, tak sa všetko platí. napr v ružinove maju zmluvy myslim, so všetkými.
Scotty - tak ten doktor je riadny kxkot, jasné že to poistovna prepláca (vo večšine prípadov) mna dokonca doktor povedal že som si predom nemusel robit žiadne testy, že on "by videl a operoval" takže treba hľadať správne miesta. A že "život to nenarušuje" tak za to by som mu dobre vylepil...ešte som nevidel gynekomastaka, ktorý by s tým nemal psychické problémy..
Aha dakujem, skusim sa poinformovat u poistovne.
Mne zas dnes doslo od ineho lekara toto : " gynekomastia je cisto estetický problém, poistovna s tým nic nemá. Podobne ako so zväcsením prsníkov u zien. Bolo by scestné, aby toto preplácala poistovna, nie je to zdravotná indikácia, ale estetická. Zivot nenarusuje."
mne zase napisali toto : Nakolko nemame uzatvorene zmluvy s poistovnami, kazdy klient je samoplatitel, jedine ak je zakrok na odporucanie lekara, je mozne si vybavit preplatenie zakroku poistovnou.
scoty - tazko powedat dokedy mas cakat. podla mna ti to nezmizne vobec. klinika kde chcem ist ja v KE sa vola chirmed na dominikanskom namesti a myslim ze sa to tam da preplatit ked ti da papier endokrinolog. take odporucanie. z vysledkov je vidiet ze mas malo testosteronu tak preto to asi mas.