Ahojte..rada by som si precitala vase skusenosti.Ci vam pomohol a v com vsetkom.Je mi to doporucane vzhladom na moje zdrav.problemy a dlhorocne uzivanie liekov na ocistenie a detoxikaciu..vraj mam v tele vela chemie hlavne od liekov kt. beriem dlhe roky a som este mlada na take problemy..dakujem za kazdy vas prispevok a nazor
Pestrec Mariansky skusenosti
Ja viem toľko,že to musí byť odroda strieborný bodliak,ktorá obsahuje flavonoidy,tie dokážu regenerovať pečeň.Tie lacnoty za 1,8-€ sú na čaj.Toto sa užíva na lyžicu do úst a zapiť vodou,to je cesta ako na to.
Ja som sa dopracoval k zdravej pečeni tak ,že som prvú našiel -odkaz odstránený- a tá ma presmerovala na zdravú pečeň.Tam je o tom neskutočne veľa.Čo ma zaujalo je to,že som dostal všetky informácie s tovarom.Som spokojný.Pozrite si ich blog,tam je všetko čo potrebujete vedieť.
Pestrec sa užíva aj spolu s čiernym kmínom,je to oveľa efektívnejšie.Ten znižuje tlak a čistí cievy.Ak máš vysoký spodný tlak,tak začínaš na noc a potom pridáš večernú dávku,časom obednú a nakoniec aj rannú. Je to jednoduché.Ja som to objednal všetko na zdavej pečeni a dostal som všetky pokyny v balíku letáčiky a do mailu.Kde bol aj postup.Skúsim tu dať link: -odkaz odstránený-
Ak by sa to nedalo otvoriť,tak je tam napísané :
Informácie pre klientov z vysokým krvným tlakom.
Veľa užívateľov sa pýta,ako je to s užívaním Pestreca ak majú vysoký krvný tlak.
Pestrec mierne zvyšuje spodný tlak, tak že kto máva závrate, alebo bolesti hlavy ocení jeho účinky. Ten kto má vysoký krvný tlak, tak s užívaním Pestreca začína na noc, tesne pred spaním, kedy je telo v kľude. Po dvoch týždňoch pridá večernú dávku o 18,00 a podľa stavu ako užívanie Pestreca bude pôsobiť, pridá obednú dávku a nakoniec rannú.
Mne to problém nerobilo,bral som ale lieky na tlak od začiatku užívania asi dva a pól mesiaca.Potom som vypúšťal postupne som bral ob den a nakoniec 2x týždenne až do stratena. Som z výsledkom spokojný od októbra som si dal do poriadku krv, som v norme a lieky som vysadil.Už druhý mesiac som bez liekov.po troch rokoch užívania si to neviem vynachváliť.Aj nový americký prezident vyzýva občanov USA aby neverili liekom.Moje skúsenosti sú skvelé,pestrec na aj nasýti,už toľko nemusím jesť.
nemám skúsenosti
tondo22, zalezi aj na tom, aky vysoky je ten tlak. Aj pri vysokom tlaku je mozne uzivat pestrec. Zacni vecernou davkou, tesne pred spanim, kedy si uz v klude, uzi pestrec. Postupne mozes pridavat aj rannajsiu davku. Sleduj ako telo reaguje. Samozrejme lieky nevysadzaj, uzivaj popri nich.
Našiel som na internete takéto skúsenosti,je vidieť,že nie sú začiatočníci,stačí otvoriť tu: -odkaz odstránený-
Pre Peter17 ,v prírodnej forme sa nedá skladovať len samostatný silymarín. Je v šupke a musí sa užívať v drvenom stave priamo do úst a len zapiť vodou.Pozri -odkaz odstránený-
Pestrec mariansky je najlepsie kupit vytazok v lekarni alebo niekde v obchode, ktory obsahuje ucinnu latku silymarin.Pretoze kupovat rozne cajiky alebo semiecka je hop alebo trop,niekedy totiz neobsahuju takmer ziadny silymarin.
Súhlasím,aj ja som sa opálila a kúpila som mletý a písali drvený.Potom som na zdravej pečeni dostala info,že ako drvený vyzerá.Keď som si ho u nich objednala a porovnala s ich tak to bolo jasné,že mletý od drveného sa dá ľahko rozpoznať.Ja som naletela,moja chyba.Veď tie stránky sa podobajú.A ani ho nezalievajte vodou na čaj,poškodí sa.Na lyžicu do úst a zapiť vodou.