Ahojte..rada by som si precitala vase skusenosti.Ci vam pomohol a v com vsetkom.Je mi to doporucane vzhladom na moje zdrav.problemy a dlhorocne uzivanie liekov na ocistenie a detoxikaciu..vraj mam v tele vela chemie hlavne od liekov kt. beriem dlhe roky a som este mlada na take problemy..dakujem za kazdy vas prispevok a nazor
Pestrec Mariansky skusenosti
Aj ja mám s pestrecom veľmi dobré skúsenosti,ale je dobré ho kombinovať aj s čiernym kmínom-volajú ho černucha.Má skvelé antibakteriálne účinky,viditeľne znižuje cukor,dokáže očistiť steny ciev,znižuje cholesterol,likviduje rakovinové bunky a spolu s pestrecom sú dokonalí mechanici na pečeň a krv.Obe byliny som objednal na zdravapecen.sk a hlavne je dobré,že som tam dostal všetky informácie.
Ďakujem veľmi pekne za rady...:)
Aj ja mam vyoperovany zlcnik, a presa pouzivam na cistenie pecene a regeneraciu z casu na cas(aspon raz do roka) protokol dr Berksona
Samozrejme mikrovlakniny beriem kazdodenne.
Ahojte. Prosím, vie mi niekto poradiť, či môžem brať pestrec, keď mám vyoperovaný žlčník?
Pestrec mariánsky / Silybum marianum/ strieborný bodliak-Kristova koruna, to je šanca pre vašu pečeň, na pestrec.sk
RNG prosim ta su nejake dokazy ze Protokol Dr. Berksona vyliecil lahku Hepatitidu C, tj. taku kde este pecen nebola vobec znicena? Dakujem...
Ja som náhodne našiel stránku -odkaz odstránený- a tam som našiel všetko,ako pestrec dokáže zmeniť a skvalitniť život.
Bol som v správnom čase na správnom mieste,nič viac.
Protokol dr Berksona zaberie obvykle do 3 tyzdnov.
Velmi znicena pecen napr virusom Hep A B, C, D, alebo EBV(mononukleoza) treba liecit a regenerovat dlhsie, az 2 mesiace, podla potreby. Ukaze sa to samozrejme na pecenovych testoch, tj pecenove enzymy v krvi. Pri tom treba brat aj extra mikrovlakniny, aby tu extra vylucenu zlc so zamorenim z tela vyniesli.
Inac sa v crevach z nej znacna cast reabsorbuje spat do krvi a odfiltruje spat do pecene
Moje skúsenosti sa nedajú opísať,lebo by to vyzeralo,že robím reklamu.Aj u tohoto pestreca je to ako so zlatom.Nieje pestrec ako pestrec.O tom som sa presvedčil na vlastnom tele.Kupoval som lacný za pár šupov a varil som si čaj. Po pól roku som nič nezistil. Potom som na tomto fóre našiel článok, ktorý sa tváril ako reklama. Hovorím si ,je to len na oblbnutie zákazníka.No stretol som známeho,ktorý ma ubezpečil,že sa mýlim a s takým presvedčením mi o pestreci hovoril,že som mu aj po mojich skúsenostiach uveril.Dnes nebanujem,nakoľko to fakt funguje.Dodávam však,že pestrec nie sú antibiotiká,čo zaberú do troch dní.Ale pri správnom užívaní zistíte,že už po týždni ho nevymeníte.K zdravej pečeni sa dá dopracovať asi za tri či štyri mesiace.Odborníci tvrdia,že ak sa pečeň poškodzuje päť rokov,tak by regenerácia mala trvať päť mesiacov.Len som sa nikde nedočítal,ako zistím,že pečeň sa poškodzuje.Lebo vraj pečeň a jej poruchy necítime,lebo že nebolí a to je háčik.Ale som zistil,že obyčajná hnačka je to,čím sa dokáže pečeň poškodiť.Ale ak sa dopracujeme k zdravej pečeni,zistíme to na celkovom zdraví,že i obyčajná chrípka je minulosťou,lebo náš imunitný systém bude ok.
fionka 51 Odpovedá zdravapecen.sk nemám záujem sa prestreľovanie, hlave nie s takým,ktorý alebo ktorá nemá žiadne argumenty. Je možné,že v krátkom čas budeš tieto rady a skúsenosti potrebovať,je to problém tohto desaťročia,lebo strava ktorú konzumujeme je vážne zlá a už len sama o sebe poškodzuje pečeň.V minulosti sa stačilo starať o pečeň na jar a na jeseň.
Dnes je o však otázka každého dňa.
Teší ma,že komunikuješ,len mysli aj na seba a daj niečo,čo pomôže aj iným.
-odkaz odstránený-