Ahojte..rada by som si precitala vase skusenosti.Ci vam pomohol a v com vsetkom.Je mi to doporucane vzhladom na moje zdrav.problemy a dlhorocne uzivanie liekov na ocistenie a detoxikaciu..vraj mam v tele vela chemie hlavne od liekov kt. beriem dlhe roky a som este mlada na take problemy..dakujem za kazdy vas prispevok a nazor
Pestrec Mariansky skusenosti
thanks a lot guys
ja si davam vzdy kuru ked mam zhorsene vysledky plus lahsia dieta k tomu, konkretne si kupujem od amitamin pečeň + ostropestrec od vitariana, potom ked idem na kontrolne su lepsie
Zdravim. Mate niekto skusenost s pestrecom objednanym z portalu Grizly.sk resp. Grizly.cz? Vdaaka
mletý vraj oveľa skôr oxiduje a tým pádom nie je vhodný pre telo, ptoom mu viacej škodí ako pomáha :/
Aký je v tom rozdiel? Veď učinok to má rovnaký nie?
Najmä keď sa pestrec kupuje tak je lepší drvený a nie mletý;)
Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.
Pestrec Mariansky - iherb.co Mne pomohlo toto.
Nazor si utvorte sami ja nechcem nikoho ovplyvnovat a nerobim nikomu reklamu . Dlho som aj ja vahal ktorý pestrec kupit a vyhral u mna fajny pestrec pretoze uvadadzaju presný obsah silymarínu a mam ho na sebe odskusany inak by som sa sem neodvazil nikomu podsuvat nejake rady
Zadajte si do googla fajny pestrec a na stranke sa dozviete vsetko co chcete vediet
- TrzTrz
keď je olej z neho, tak s tým neni takýto problém?