Ahojte..rada by som si precitala vase skusenosti.Ci vam pomohol a v com vsetkom.Je mi to doporucane vzhladom na moje zdrav.problemy a dlhorocne uzivanie liekov na ocistenie a detoxikaciu..vraj mam v tele vela chemie hlavne od liekov kt. beriem dlhe roky a som este mlada na take problemy..dakujem za kazdy vas prispevok a nazor
Pestrec Mariansky skusenosti
No urobiť si dať pečeňové testy, ale aj navštíviť endokrinologa, lebo za tým môže byť aj štítna žlaza.
@Mimia nie som si ista, ci robis najlepsie. Byt tebou by som s tymito tazkostami navstivila ihned doktora, aby ti aspon nejake vysetrenia spravil a povedal, ci mas nieco s pecenou alebo tvoje priznaky suvisia uplne s niecim inym. Nechcem ta plasit, ale moja sestra mala podobne priznaky a napokon z toho zislo, ze mala zapalenu pecen a zacali ju liecit.
ahojte všetci...za posledné mesiace si všímam, že bývam dosť často unavená...je to až taká únava, že pociťujem takú extrémnu slabosť...nikdy som nemusela poobede oddychovať a teraz skoro každý deň si musím na hodinu ľahnúť a oddýchnuť aby som mohla fungovať do večera a aby som aspoň niečo porobila...taktiež mávam bolesti v bruchu...môže to mať súvis aj s pečeňou?...lebo keď som si pozrela rôzne články, tak tam písali že takéto príznaky súvisia s pečeňou...len k doktorovi s tým moc nechcem ísť, keď to nie je ešte až tak hrozné:-/
Ahoj, napis priamo panovi Kurtisovi ktory predava pestrec zo stranky zdravapecen.sk ak ste to kupovali od neho. Mne dokonca aj volal a poradil. Mily pan s kopou informacii.
Dobry den, uzivam pestrec 5 tyzden aj s priatelom a citime sa velmi zle.
Nafuknute brucha, tazke dychanie, tlaky v oblasti pecene, obrovska unava, tlaky v konecniku, pomale travenie, rozmazane videnie.
Vsetko dodrziavame podla navodu a uzivame 4 krat denne. Skusili sme znizit davku na 3x denne, ale nepreslo to.
Je zvlastne, ze sa nikde nepise o takychto prejavoch a my mame obidvaja rovnake prejavy. Viete mi povedat, co to moze sposobovat a ako mame dalej postupovat?
Dakujem za odpoved.
Ewa
Čo hľadáš nájdeš v tom to článku..
-odkaz odstránený-
Takto to postupuje,tu je to podrobne,klikni si na to:
www.facebook.com
Ako sa na vas prejavili ucinky pocas prvych dni uzivania? Toto by ma zaujimalo.
Chyb sa vyvarujte od začiatku a sami zbadáte to,že pestrec je na pečeň super.Ak si však vyčistíte telo pomocou černuchy- egyptský kmín tak pečeň dáte do poriadku ďaleko skôr. Len pestrec užívajte drvený,nie mletý,nie v tabletkách,ale prírodný priamo do úst.To funguje.Čajíky vám nepomôžu a lieky tiež,užíval som ich tri roky,tak viem kde ma dostali.Nájdite si zdravú pečeň v google,tam je toho dosť na štúdium.Ja som to urobil.